-
درخواست ماژول حرفه ای آمار سایت
سلام دوستان.
من دنبال یه ماژول کامل آمار سایت هستم که بازدید از هر صفحه سایت رو یک بازدید حساب کنه.
ماژول vinaora_visitors_counter_2.0. رو نصب کردم ولی این ماژول فقط بازدید کننده رو حساب میکنه و تعداد صفحاتی که هر کاربر میبینه رو بازدید حساب نمیکنه.
مثلاً ماژول آمار سایت وبگذار هر بار ریفرش صفحه رو یک بازدید حساب میکنه و من یه همچین ماژولی میخوام.
از دوستان عزیز درخواست راهنمایی دارم.
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-20-2012 10:24 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قدرتمندترین افزونه برای آمار سایت است و امکانات خیلی بیشتری علاوه بر انچه که شما گفتید در اختیارتون میذاره
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از راهنمایی.
من این ماژولو نصب کردم و فعالش کردم ولی هیچ آماری توی صفحه وبم نشون نمیده.من روی لوکال کار میکنم با لوکال هم کار میکنه؟؟
-
-
درود
دوست عزیز همان وبگذر آمارگیر خوبی میباشد .
-
-
این افزونه بر اساس گوگل آنالایز کار میکنه.
بدون شک وبگذر و گوگل آنلایز با هم تفاوتهای بسیاری دارند ! بهتره از گوگل آنلایز استفاده بشه و تنها در سایت از پرشین استت و وبگذر یک آیکن ساده قرار بگیرد ! گوگل آنلایز به مراتب توضیحات بیشتری را به شما ارائه میکند !
تنظیمات را باید درست انجام دهید و همچنین سایت خود را به گوگل آنلایز بشناسانید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
من کد های گوگل آنلایز رو دارم ولی نمدونم تو چه فایلی بریزم . چون تو توضیح گوگل نوشته Copy the following code, then paste it onto every page you want to track immediately before the closing </head> tag. ولی فایل ایندکس قالب من اینو نداره ؟
-
-
سلام
یک ماژول html دستی ایجاد کنید کدها رو داخلش قرار بدید و نمایش... .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)