با سلام
لطفا نام منوی درختی را که در سایت زیر است بگین و همیطور چطور می شه اونا رو من از کجا دانلود کنم؟

با سلام
لطفا نام منوی درختی را که در سایت زیر است بگین و همیطور چطور می شه اونا رو من از کجا دانلود کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
کدوم سایت ؟؟!!
[quote author=رادمهر link=topic=4190.msg25648#msg25648 date=1169117582]
کدوم سایت ؟؟!!
[/quote]
یادم رفت نتونستم و اصلام کنم!!!! سایتهای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید].
راستی اگه مقاله در رابطه آموزش بخش مدیریتی وجود داره رام بزارید.؟؟ چطور مقاله تو سایت قرار بدبم.
1. لطفا در بخش مربوط بزارید ، وظیفه ما انتقال تاپیک به بخش مربوطه نمی باشد در صورت تکرار تاپیک شما حذف خواهد شد
2. از مارژول های [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می توانید استفاده کنید. همین طور با جستجو در mamboxchange.com به نتایج خوبی خواهید رسید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
[quote author=سیادتی link=topic=4190.msg25691#msg25691 date=1169131165]
1. لطفا در بخش مربوط بزارید ، وظیفه ما انتقال تاپیک به بخش مربوطه نمی باشد در صورت تکرار تاپیک شما حذف خواهد شد
2. از مارژول های [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می توانید استفاده کنید. همین طور با جستجو در mamboxchange.com به نتایج خوبی خواهید رسید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
[/quote]
با سلام به جناب سيادتي و جناب رادمهر عزيز
جناب سيادتي من هر دو اين ها رو دانلود كردم و نصب كردم مشكل دارن
به چه شكلي ميتونم مشكلات اين ها رو حل كنم
در ضمن راست چين هم بشوند
با سپاس از شما
عكس ها در پست قبلي لود نشد نمدونم چرا :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز
ظاهرا با مامبو 4.6 مشکل دارند و برای جوملا هستند از Trans Menu 2 می تونید استفاده کنید
[quote author=سیادتی link=topic=4190.msg25691#msg25691 date=1169131165]
همین طور با جستجو در mamboxchange.com به نتایج خوبی خواهید رسید.
[/quote]
در ضمن اینجا رو ببنید
هر کدوم با 4.6 سازگار استفاده کنید
یاعلی
مجيد جان با اين هم مشكل داره :'(
سلام
من همين الان اين indifiny رو با 4.6.1 چك كردم
مشكلي نداشت رو دستگاه من
اينجا برات همون نسخه اي كه داشتم رو گذاشتم: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ايشالا كه مشكلت با اين حل بشه
اگه حل شد جاي تشكر دعاي فرج بخون، همون دعا مشكلات منم حل ميكنه![]()
يا علي
[quote author=shikposh link=topic=4190.msg33378#msg33378 date=1175529276]
مجيد جان با اين هم مشكل داره :'(
[/quote]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]با نصب این ماژول میتوانید منو های خود را با قالبی که در تصویر میبینید به نمایش بگذارید . این ماژول پارامترهای مختلفی برای نمایش منو دارد که با تنظیم آنها میتوانید منوی دلخواه خود را تولید کنید .
از این استفاده نمی کنید
در ضمن این رو تست کردم مشکلی نداشت
شما منویی رو برای این ماژول مشخص کردید در تنظیمات ماژول منویی را انتخاب کنید برای نمایش
به هر حال هر دو تست کردم و مشکلی نداشت
یاعلی
علاقه مندی ها (Bookmarks)