سلا من چه طو بايد يك pdf را دانلود و آدرس بدم كه با كليك كردم بشو با مرور گر اون رو خوند
فايل فلاش مثل آلبوم عكس را چه طور بايد لينك بدم و آپلود كنم زدني بياد و با مرورگر ببينن دمتون گرم موفق باشيد

سلا من چه طو بايد يك pdf را دانلود و آدرس بدم كه با كليك كردم بشو با مرور گر اون رو خوند
فايل فلاش مثل آلبوم عكس را چه طور بايد لينك بدم و آپلود كنم زدني بياد و با مرورگر ببينن دمتون گرم موفق باشيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
برای پی دی اف ابتدا فایل خود را آپلود کنید و سپس در ویرایشگر با استفاده از گزینه هایپر لینک به متن یا تصویر لینک دهید
برای فلش ابتدا فایل خود را آپلود کنید و سپس در ویرایشگر از گزینه insert / edit embedded media برای درج فلش استفاده کنید
یا علی
سلام منظور از ويرايشگر چيه چه طور با هايپرلينك لينك بدم منظورتون آدرس جايي كه آپلودش كردم ببخشيد من ناشيم
دروود
پیشنهاد میکنم یک بار ابتدا کتاب جوملا فارسی رو مطالعه کنید !
ویرایشگر همون ادیتور یا مکانی هست که شما مطلب خودتون رو در اون مینویسید و ذخیره میکنید تا به نمایش دربیاد
در ابزار های ویرایشگر گزینه insert رو بزنید و فایل رو وارد کنید
برای لینک دادن هم وقتی روی قسمتی از نوشته یا روی تصویری کلیک کنید و گزینه link در ویرایشگر رو بزنید متن شما تغییر رنگ پیدا میکنه یا تصویر شما بعد از ذخیره قابلیت کلیک پیدا میکنه
شاد و سلامت در پناه ایزد
منظور از ویرایشگر همون جایی است که شما مطالبتون رو داخل اون درج میکنید
منظور از گزینه هاپیر لینک هم همون آیکون زنجیر است
علاقه مندی ها (Bookmarks)