-
نیاز به لینک دانلود جوملا 1.7.5
سلام
چرا لینک جوملا 1.7.5 که دراطلاعیه بالای انجمن هست در سایت جوملای فارسی نیست؟
لطفا لینک دانلود به همراه بسته بروز رسانی به 2.5.3 را ارائه نمایید؟
من قالب های 1.7 و ماژولهای مورد نیاز آن استفاده می کنم که فعلا برای نسخه 2.5 ندارمش اگر می شود لطف کنید و لینک دانلود آن را بدهید
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-25-2012 10:14 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منقضي شده و ديگه منتشر نميشه
از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده كنيد
اكثر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هاش هم روي [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قابل استفاده هستش و مشكلي نداره
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
من به آن نیاز دارم اگر میشود لینکش را در جوملا کد به من بدهید، نسخه انگلیسی را دارم ولی به خاطر فارسی بنودن با بسیاری از قالب ها ناسازگار و چپ چین است
-
-
از اين لينك استفاده كنيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
-
-
نه من فارسی ساز نمی خوام مگر در انجمن جوملا فارسی به غیر از فارسی کار دیگری انجتم نمی شود ؟ خوب سی اس اس را هم که در بعضی قسمت ها راست چین می کنید اگر لینک کامل جوملا فارسی 1.7 موجود است آن را بدهید در خیر اینصورت راهنمایی کنید که در کدام قسمت ها باید راست چینی و به طور کلی فارسی سازی اجزاء از جمله کامپوننت ها را انجام دهم؟
-
-
مديريتش اتوماتيك راستچين ميشه
تقويم هم توش هست
كامپوننت ها رو بايد در قالب ساايت تغيير بديد
-------------
البته اين جزو پشتيباني ما نيست و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ديگه پشتيباني نميشه.
از 2.5 استفاده كنيد كه دردسر هاش كمتره و بسته ي فارسيش هم هست و مشكلات آپديت رو نداره
موفق باشيد
-
-
مرسی ، من یک مشکل اساسی دارم این که از قالب های انگلیسی استفاده می کنم که فرم تماس با ما اون چپ چینه و هرچی کار کردم نتونستم راستش کنم ، یکی از دوستان هم یک ماژول تماس با ما پیشرفته فکر کنم تو همین انجمن داده بود که اونم نصب نشد حالا اگر راه داره کمک کنید من سی اس اس اون رو درست کنم یا حداقل یک سی اس اسی اضافه کنم تا اور رایت بشه و راست بشه خلاصه!
-
-
باید لینک سایت تونو بدید تا بهت بگیم کدوم قسمت css تغییر بدید تا صفحه تماس با ما درست شود
-
-
هنوز آپلود نکزدم اگه میشه بگین کدوم فیلد ها رو یا کدام فایل ها رو باید چکار کنم ؟ فرم که همه جا یکیه من تمام فایل های سی اس اس قالب را باز کردم و دنبال contact گشتم ولی چیزی پیدا نکردم که به چیدمان ربطی داشته باشه ! راهنمایی می کنید دنبال چی بگردم؟
-
-
سلام
مشكل فعلي شما به موضوع تاپيك ارتباطي نداره
لطفاًتاپيكي متناسب با مشكلتون ايجادكنيد و اونجا با قرار دادن لينك سايتتون مشكلتون رو پيگيري كنيد
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)