سلام من به مشکلی بر خوردم این ادرس سایت منه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کلمه ای هست در این صفحه Hello world میخواهم این را پاک کنم راهنمایی کنید چگونه

سلام من به مشکلی بر خوردم این ادرس سایت منه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کلمه ای هست در این صفحه Hello world میخواهم این را پاک کنم راهنمایی کنید چگونه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
به نظرم جایی در فوتر قالب که کدهای مربوط به (این صفحه را در گول محبوب کنید ) قرار دارند این کلمات یعنیhello world قرار دارند
کد:<div class="istatag-box istatag-block"> <div class="istatag-box-body istatag-block-body"> <div class="istatag-box istatag-blockcontent"> <div class="istatag-box-body istatag-blockcontent-body"> <div style="border:1px solid #FF66CC; z-index: 500;color:#333;font-size:11px;line-height:20px;padding:5px;border-top-right-radius:8px;border-top-left-radius:8px;text-align:center;font-size:8pt;position:fixed;left:10px;bottom:10px;background-color:#FFE5F7;background-repeat:repeat; font-family:tahoma" dir="rtl"> این صفحه را در گوگل محبوب کنید<br /><script src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]" type="text/javascript" gapi_processed="true"> {lang: 'fa'}</script><g:plusone href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]"> </g:plusone></div> <div id="footer" style="font-size:; width:;"> Hello world <div class="cleared"></div> </div> </div[/CODE
درسته پیداش کردم خوب چگونه حذف کنم ؟؟؟ کمکم کنید
سلام
index.php قالبتون رو باز كنيد و اين كلمه رو سرچ كنيد و پاكش كنيد
البته براي قالبهاي ساده به اين شكله.
در صورتي كه پيدا نشد فايل هاي layout رو هم بررسي كنيد.
موفق باشيد
جاهای دیگه رو هم امتحان کردم نشد
سلام این فایل کجاست مسیرش فايل هاي layout
دروود
شما افزونه رو موقعیت فوتر منتشر کردید
این مورد در موقعیت فوتر شما فعال هست
اگر توانایی حذف اون رو از طریق فایل های قالب رو ندارید افزونه رو در موقعیت دیگهای منتشر کنید و موقعیت فوتر رو غیر فعال کنید
باید مشکل شما حل بشه
اگر موردی بود در ادامه بیان کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
در این شرایط این کلمات جزو افزونه شما هستند
و شما باید افزونه رو ادیت کنید یااز افونه دیگهای استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
به شاخه مازول ها در سی پنل رفته و مازول را یافته و در داخل فایل های مازول دنبال این عبارت بگردید و حذف کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)