-
مشکل در نصب قالب جوملا
سلام دوستان من به تازگی به جمع جوملایی ها پیوستم سایت من phpnuke هست ولی وقتی سر زدم به این سایت و سایتهای زیبای جوملایی را دیدم خیلی خوشم اومد که هم متفاوت هست و هم زیبا و قابل انعطاف . با این وجود که نیوک در مقابل جوملا حرفی برای گفتن نداره همه ی سایتها مثل هم و ...
حالا من یک قالب حرفه ایی دانلود کردم که توی سایتش گفته بود برای جوملا 2.5 ولی حالا روی لوکال هاست خطای آپلود و ... میده میخواستم بپرسم همه ی قالب ها مثل هم نصب میشن یا هر کدوم یکجوره ؟ این قالب حجمش 23 مگابایت بود و ماژول تنظیمات و ... هم داره راهنماییم کنید که چطور نصب میشه ...
مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-26-2012 06:12 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
لطفا دقیقا بنویسید چه پیغام خطایی میده : اگر از فایل XML خطا میگیرد و از اونجایی که گفتید حجمش 32 مگابایت احتمالا این قالب به همراه source جوملا ارائه شده . اگر این باشد شما میتونید این بسته را در لوکال از حالت zip خارج کنید و بعد از نصب قالب هم نصب خواهد شد
-
-
درون فایل زیپ که دانلود کردم 2 فایل بود که اولی موقع نصب خطای آپلود فایل به سرور با مشکل روبرو شدمیده و دومی وقتی انتخابش میکنم و آپلود و نصب را میزنم هیچ پیغامی نمیده و صفحه ریفرش میشه و صفحه ی پیشفرض میاد و اتفاق خاصی نمیفته...
-
-

نوشته اصلی توسط
hosseinonline7
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درون فایل زیپ که دانلود کردم 2 فایل بود که اولی موقع نصب خطای آپلود فایل به سرور با مشکل روبرو شدمیده و دومی وقتی انتخابش میکنم و آپلود و نصب را میزنم هیچ پیغامی نمیده و صفحه ریفرش میشه و صفحه ی پیشفرض میاد و اتفاق خاصی نمیفته...
محتوای این 2 تا فایل زیپ را ببینید و با فایلها موجود در source جوملا و Template پیش فرض جوملا مقایسه کنید (ایجوری میتونید متوجه شید که کدام فایل قالب تونه) بعد همونو نصب کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
محتوای این 2 تا فایل زیپ را ببینید و با فایلها موجود در source جوملا و Template پیش فرض جوملا مقایسه کنید (ایجوری میتونید متوجه شید که کدام فایل قالب تونه) بعد همونو نصب کنید.
ممنون عزیز یکی از فایلهای فشرده جوملا 1.7 با قالب بود ولی یکی از فایلها فقط قالب بود که خطای آپلود فایل به سرور با مشکل روبرو شد میده چکار کنم ؟
-
-
شما باید جوملا 1.7 موجود در بسته اول را نصب کنید و سپس چک کنید ببینید در پوشه templates آن قالبی که شما دنبالش هستید با بسته نصب شده یا خیر اگر نصب نشده بود بسته دوم (که محتوای قالب مورد نظر شما است) را نصب کنید اگر در حین فرآیند نصب با خطا مواجه شدید مقاله : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه بفرمایید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)