با سلام
دوستان کسی کامپوننتی برای ایجاد لیست مطالب داخل یک مجموعه به همراه تصویر هر مطلب سراغ داره.
یه چیز میخوام مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

با سلام
دوستان کسی کامپوننتی برای ایجاد لیست مطالب داخل یک مجموعه به همراه تصویر هر مطلب سراغ داره.
یه چیز میخوام مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
دقیقاً کجای سایتی که اردس داید مد نظر شما هست ؟!
ولی در کل سایتی مانند نمونه ای که قرار دادی رو میتونید با بهترین امکانات توسط k2 ایجاد کنید
در انجمن جستجو کنید فارسی شده این افزونه هم موجود هست
با استفاده از افونه های دیگه ای که به k2 متصل میشوند میتونید تمامی نیازهای خودتون رو در این زمینه براورده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
همین قسمت اصلی صفحه ای که آدرسش رو دادم
که یک عکس از هر مطلب به همراه تیتر و چند خط از هر مطلب رو به صورت یک لیست نمایش داده شده
حالا اگه نخوایم از k2 استفاده کنیم چیز دیگه ای سراغ ندارید؟
اگر فقط در همین حد میخواهید میتونید از aidanews استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
با تشکر از راهنمایی تون ولی این که شما گفتید ماژول هستش
من میخوام یه کامپوننت باشه که همین کار رو انجام بده.
علت اینکه میگم کامپوننت میخوام برای اینه که میخوام توی منوی سایتم یه آیتم به نام یک مجموعه اضافه کنم که وقتی روش کلیک میکنم مطالب داخل مجموعه مورد نظر رو به همین صورت نشون بده.
یعنی دقیقا همون کاری که طرح بلاگ و لیست مجموعه انجام میدن ولی به صورت قشنگ تر و به همراه عکس مثل همین ماژولی که معرفی کردید.
خودم بعد از کلی جستجو یه کامپوننت پیداکردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی مشکلی که هست اینه که نسخه رایگانش از css پشتیبانی نمی کنه و همه فایلهاش php هستش
علاقه مندی ها (Bookmarks)