سلام
من کامپوننت فروشگاهی redshop رو نصب کردم.برای بعصی کارا مخصوصا نمایشش میکل دارم . آیا کسی آموزش فارسی این کامپوننت رو داره ؟ توی انجمن جوملا فارسی هم گشتم نبود . ممنون از همه دوستان گرامی

سلام
من کامپوننت فروشگاهی redshop رو نصب کردم.برای بعصی کارا مخصوصا نمایشش میکل دارم . آیا کسی آموزش فارسی این کامپوننت رو داره ؟ توی انجمن جوملا فارسی هم گشتم نبود . ممنون از همه دوستان گرامی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
بله همین طوره افزونه هایی که عمومی تر هستند و تعداد کاربران بیشتری از آنها استفاده میکنند در اولویت ترجمه و آموزش قرار دارند .
یعنی بعد از انجام تغییرات در افزونه مورد نظر قادر نیستید آن را نمایش بدید ؟
امکانش هست بیشتر توضیح بدید .
لطفا لینک دانلود افزونه را هم در پست تون قرار بدید.
سلام و تشکر بابت اینکه جواب دادین
لینک دانلود : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راستش کامل نصب شد تنظیماتش هم انجام دادم.نمیدونم کجای سایت نشونش میده و مثلا کاربرا از کجا باید بهش دسترسی داشته باشن ؟ یا خود من کجا میتونم محتویات رو نشون بدم ؟ کلا استفاده از کامپوننتای این مدلی رو تجربه نکردم ؟ میشه توضیح کوتاهی بدین ؟ممنون
ویرایش توسط carsworld.ir : 03-26-2012 در ساعت 05:42 PM
مطمئنید که نصب شد این افزونه برای جوملا 1.7 است .
شما در جوملا 1.5 با استفاده از منوی کامپوننت ها / نام کامپوننت موردنظر میتوانید به کامپوننتها دسترسی داشته باشید و از مدیریت منو ها / یک منو (مثلا mainmenu) / سپس یک آیتم جدید ایجاد کنید و نوع آنرا از نوع کامپوننت تون قرار بدید.
نمیدونستم که مال جوملا 1.7 هستش.یعنی راستش دقت نکردم.اما با موفقیت نصب شد.ممنون از راهنماییاتون . تونستم استفادشو بفهمم . ولی باید باهاش کار کنم تا یاد بگیرم و راه بیفتم.فقط 2 مورد دیگه هست :
1 - اگه کامپوننت فروشگاهی معروفتر و معمولتری که آموزشش هم باشه معرفی کنین ممنون میشم
2 - کامپوننت هارو چطوری باید حذف کرد ؟
ممنون از جوابتون
خواهش میکنم . افزونه[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یکی از بزرگترین قویترین افزونه های رایگان فروشگاه ساز جوملاست .نوشته اصلی توسط carsworld.ir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از منوی افزونه ها / حذف و نصب / سپس برروی تب کامپوننت ها کلیک کنید / کامپوننت مورد نظر را انتخاب کنید و حذف را بزنید .
در پایین صفحه نمایش را برروی همه ست کنید تا تمام آیتم ها را مشاهده کنید.
دست شما درد نکنه . افزونه رو دانلود می کنم امتحان می کنم . اطف کردین . بابت راهنمایی در مورد حذف کامپوننت هم ممنونم
ببخشید من هرچی گشتم کامپوننتی که معرفیش کردین فارسیشو ندیدم.اگه لینک دانلود فارسیشو برای جوملا 1.5 دارین ممنون میشم به منم بگین
خواهش میکنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط shmata : 03-26-2012 در ساعت 06:53 PM
ممنون از جوابتون.ولی لینکی که گزاشتین فقط معرفیه.و دانلود نداره . به هر حال ممنون.بازم میگردم
علاقه مندی ها (Bookmarks)