سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: درخواست یک قالب خبری

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

درخواست یک قالب خبری

سلام من یک سایت خبری موبایل دارم یک قالب مناسب مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میخوام ولی این قالب وقتی نصب میکنم افزونه نداره و کلا خالی هست من هم هر کاری کردم نتونستم اسلایدر توی قالب بزارم هر کار میکنم توی قالب قرار نمیگیره حالا یک قالبی میخوام که بالاش جای یک اسلایدر اخبار و یک اسلایدر عکس داشته باشه و تقریبا شبیه اون قالبی که گفتم باشه و جای گذاشتن عکس برای هدرشم بزرگتر باشه من که هرچقدر گشتم چیزی که میخواستم نبود خواهشا راهنمایی کنید ...

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    تشکر شده 1,221 بار در 1,047 ارسال
    میتونید درخواست تونو از این تاپیک پیگیری کنید .
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

پیگیری کردم قبلا ولی اون دوستمون گفتن که دیگه نیمتونه قالب ارسال کنه خودم گشتم توی نت پیداش کردم ولی خالی بود افزونه و ... نداشت خودم هم نتونستم بهش اضافه کنم ...
    من هرچقدر گشتم برای این جوملا قالب مناسب کارم پیدا نکردم ...

Team
    تشکر شده 1,221 بار در 1,047 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinonline7 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    پیگیری کردم قبلا ولی اون دوستمون گفتن که دیگه نیمتونه قالب ارسال کنه خودم گشتم توی نت پیداش کردم ولی خالی بود افزونه و ... نداشت خودم هم نتونستم بهش اضافه کنم ... من هرچقدر گشتم برای این جوملا قالب مناسب کارم پیدا نکردم ...
    لینک دانلودشو براتون پیغام خصوصی کردم فقط هر کسی که این لینکو خواست به شما پیغام بده و شما براش بفرست لطفا . برای دریافت بسته quick start باید در اون سایت ثبت نام کنید .

پ.ن
    *** برای دریافت افزونه هایی که شامل قوانین کپی رایت هستند و رایگان نیستند باید مستقیما از طریق سایت مربوطه اقدام به خرید کنید ! از طریق پیام خصوصی این موارد ارسال نمی شود
    ویرایش توسط firoozmandan : 03-28-2012 در ساعت 01:22 PM دلیل: کپی رایت !!!

نقل قول نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    لینک دانلودشو براتون پیغام خصوصی کردم فقط هر کسی که این لینکو خواست به شما پیغام بده و شما براش بفرست لطفا . برای دریافت بسته quick start باید در اون سایت ثبت نام کنید .
    ممنون ولی احتیاج به ثبت نام نبود دانلود کردم ولی وقتی نصب میکنم صفحه اول هیچ افزونه و ... نداره خیلی ساده هست مثل همونیه که خودم داشتم افزونه هاش را کجا پیدا کنم ؟

موقع پاک کردن قالب های نصب شده پیغام قادر به حذف آخرین استایل قالب نیست میده در صورتی که استایل پیشفرض نیست...

مثل اینکه چاره ایی نیست باید برم سراغ همون نیوک یا وردپرس...

تشکر شده 490 بار در 360 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinonline7 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    مثل اینکه چاره ایی نیست باید برم سراغ همون نیوک یا وردپرس...
    چقدر زود از کوره در رفتید .دی
    من قبلا هم به دوستان گفتم که تفاوت جوملا نسبت به وردپرس نسبت شهر به روستا است
    اینجا دود و دم زیاد است و مشکلات و سختیهای خودش رو داره و وردپرس سادگی و زیبایی خودش رو داره
    تو شهر پدر ادم در میاد که خونه دار بشه ولی تو روستا اگر کسی خونه نداشته باشه جای تعجبه
    قالب های سایت دقیقا همون خونه ها هستند و...

به نظرم اگر همه چیزاماده باشه که ادم پیشرفت نمیکنه
    و هرچیز اماده ای که خوب از کار درنمیاد
    شما قالب مناسب رو پیدا کنید بعد بیایید و دنبال افزونه هایی باشید که به قالبتون بیاد
    قالب های اماده اصلا چیز خوبی نیست و فقط برای طراحان بی حوصله که هدفشون کسب درامد سریع است بدردمیخوره

تو اون تاپیک هم که شما و سایر دوستان تلاشکردید تا قالب دوستمون کیان اصفهان رو بدست بیاورید
    در حالیکه اون قالب که ایشون معرفی کردن قابلیت rtl داشت و احتیاج نبود ریسک کرده و یک قالب ناشناس صرفا به خاطر اینکه بهینه شده (شاید هم اصلا هیچ کار خاصی انجام نشده باشه) تهیه کنید

توصیه میکنم به شما و دوستان :
    از قالب های فارسی شده در در نت (منابع ناشناس)استفاده نکنید
    سعی کنید قالبی تهیه کنید که سایت پشتیبان داشته باشه تا اپدیت بشه
    فروم پشتیبانی برای طرح اشکال داشته باشه
    قابلیت rtl حتما داشته باشه

قالب های فارسی شده از منابع مشکوک و ناشناس:
    1- احتمال هک شدن و فعالیت های مخرب دیگر
    2- ناسازگاری با افزونه ها و تولید درد سر
    و...

ضمنا شما همون قالب رو نصب کنید و برای اسلاید شو از اسلایدشوهای bt استفاده کنید
    ازاونا بهتر نباشه بدتر نیست .
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

موفق باشید
    ویرایش توسط poonoodi : 03-27-2012 در ساعت 04:17 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    اینجا دود و دم زیاد است و مشکلات و سختیهای خودش رو داره و وردپرس سادگی و زیبایی خودش رو داره
    تو شهر پدر ادم در میاد که خونه دار بشه ولی تو روستا اگر کسی خونه نداشته باشه جای تعجبه

به نظرم اگر همه چیزاماده باشه که ادم پیشرفت نمیکنه
    و هرچیز اماده ای که خوب از کار درنمیاد
    شما قالب مناسب رو پیدا کنید بعد بیایید و دنبال افزونه هایی باشید که به قالبتون بیاد
    قالب های اماده اصلا چیز خوبی نیست و فقط برای طراحان بی حوصله که هدفشون کسب درامد سریع است بدردمیخوره

تو اون تاپیک هم که شما و سایر دوستان تلاشکردید تا قالب دوستمون کیان اصفهان رو بدست بیاورید
    در حالیکه اون قالب که ایشون معرفی کردن قابلیت rtl داشت و احتیاج نبود ریسک کرده و یک قالب ناشناس صرفا به خاطر اینکه بهینه شده (شاید هم اصلا هیچ کار خاصی انجام نشده باشه) تهیه کنید

توصیه میکنم به شما و دوستان :
    از قالب های فارسی شده در در نت (منابع ناشناس)استفاده نکنید
    سعی کنید قالبی تهیه کنید که سایت پشتیبان داشته باشه تا اپدیت بشه
    فروم پشتیبانی برای طرح اشکال داشته باشه
    قابلیت rtl حتما داشته باشه

قالب های فارسی شده از منابع مشکوک و ناشناس:
    1- احتمال هک شدن و فعالیت های مخرب دیگر
    2- ناسازگاری با افزونه ها و تولید درد سر
    و...

ضمنا شما همون قالب رو نصب کنید و برای اسلاید شو از اسلایدشوهای bt استفاده کنید
    ازاونا بهتر نباشه بدتر نیست .

موفق باشید

مرسی عزیزم شما درست میگید من خودم از نیوک و وردپرس بدم میاد جوملا خیلی حرفه ایی هست فقط یکم سخته ولی اگر کسی بفهمه چطور باهاش کار کنه و بتونه قالب بسازه عالی هست ...

فقط میشه شما گذاشتن اسلایدر در قالب را توضیح بدید من با این مورد خیلی مشکل دارم هر کارمیکنم نمیشه...
    بازم تشکر
    ویرایش توسط hosseinonline7 : 03-27-2012 در ساعت 06:02 PM

تشکر شده 490 بار در 360 ارسال
    سلام

کتاب جوملا 1.5 رو از ادرس ذیل دانلود و مطالعه کنید
    اصول کار بین 1.5 و 2.5 مشترک است

موفق باشید

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام
    پـــــونـــــــودی جان یه زحمت بکش یه خونه توی این شهر برای ما اجاره ای هم باشه پیدا کن:دی
    داداش من یه سایت خبری در مورد آی تی و تکنولوژی میخوام بزنم و نیاز به یه قالب خوب و ساده و قشنگ دارم
    اگه کمکم کنی خیلی لطف کردی
    حالا بسته ای باشه دانلود میکنم نباشه هم زحمت ماژول ها و افزونه هاشم با شما دوستان جوملایی که کمکم کنین

منتظرم پـــــونـــــــودی جان

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین