سلام
من ماژول Lof ArticlesSlideShow Module رو نصب کردم وقتی ماوس روی ماژول قرار میدم دیگه حرکت نمیکنه در قسمت تنظیمات هم گذینه ای برای غیر فعال کردن این حالت نداره چجوری میشه این حالت رو غیر فعال کرد!

سلام
من ماژول Lof ArticlesSlideShow Module رو نصب کردم وقتی ماوس روی ماژول قرار میدم دیگه حرکت نمیکنه در قسمت تنظیمات هم گذینه ای برای غیر فعال کردن این حالت نداره چجوری میشه این حالت رو غیر فعال کرد!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
در تنظیمات ماژول ببینید گزینه ای به نام Hover یا Onmouse over مشاهده میکنید اگر بود از آن طریق میتونید این event را حذف کنید در غیر اینصورت باید لینک سایت تونو بدید تا بهتون بگم دقیقا کجا رو تغییر بدید.نوشته اصلی توسط arash0000 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
این گزینه ها که فرمودید نبود این آدرس سایت من هست. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
دوست عزیز از ارسال اسپم خود داری کنید !
گزینه mouse over یقیناً وجود داره !در تنظیمات ماژول ببینید گزینه ای به نام Hover یا Onmouse over مشاهده میکنید اگر بود از آن طریق میتونید این event را حذف کنید در غیر اینصورت باید لینک سایت تونو بدید تا بهتون بگم دقیقا کجا رو تغییر بدید.
در تنظیمات افزونه دقت کنید میابید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
چک کردم نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)