منم موقع استفاده از این ماژول هر چیزی که با استفاده از تب ساز دلفی پلاس ساختم ناپدید میشه و مثل اینکه اصلا منتشر نشده. کسی دلیلشو میدونه؟

منم موقع استفاده از این ماژول هر چیزی که با استفاده از تب ساز دلفی پلاس ساختم ناپدید میشه و مثل اینکه اصلا منتشر نشده. کسی دلیلشو میدونه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ، ولی همچین گزینه ای تو تنظیمات ماژول وجود نداره!میشه واضح تر توضیح بدید یا اینکه اگر راه دیگه ای هست بفرمائیدنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوشته اصلی توسط pop123 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من با این ماژول یه مشکل عجیب دارم!
وقتی نام کاربری و پسوورد رو وارد میکنم پیغام میده که "رمز ورود یا نام کاربری وارد شده صحیح نمیباشد"
و وقتی پنجره باز شده توسط ماژول رو میبندم و صفحه رو ریفرش میکنم کاربر رو میشناسه و در موقعیت ماژول پیغام خوش آمد گویی میده!
دوستان کمک کنید لطفا
غیر از این ماژول کلیه ماژول های ثبت نام و ورد کاربران رو غیر فعال کن
همه غیر فعال هستن ، حتی ماژول پیشفرض جوملانوشته اصلی توسط takab1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام. دوستان منم عینا همین مشکل رو دارم. کاربر رو لاگین می کنه ولی میگه"رمز ورود یا نام کاربری وارد شده صحیح نمیباشد" اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشیم.
سلامنوشته اصلی توسط irantej [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این سوال رو شما در تاپیک دیگری مطرح کردید و خواهشی که داریم در همان تاپیک پیگیری کنید !
این تاپیک به دلیل آنکه از موضوع اصلی خود که معرفی افزونه بوده خارج شده است قفل میشود. دوستان اگر سوالی در ارتباط با این افزونه دارند میتوانند جداگانه مطرح فرمایند.
ضمن اینکه از دوست عزیزمون pop123 دعوت میکنم افزونه های ترجمه شده خودشان را برای ما و بخش افزونه های جوملا فارسی ارسال کنند تا با نام ایشان در این قسمت قرار بگیرد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)