-
درود .
دوست عزیز شما در نت جستجو کنید و سایت های خارجی را مشاهده کنید .
می توانید قالب های خارجی را فارسی کنید .
می توانید با نرم افزار ارتیستر قالب طراحی کنید . می توانید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کمک بگیرید .
اما طراحی قالب با ارتیستر را توصیه نمی کنم . شما خودتان از اول طراحی کنید خیلی بهتر میباشد .
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-28-2012 11:44 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود .
دوست عزیز شما در نت جستجو کنید و سایت های خارجی را مشاهده کنید .
می توانید قالب های خارجی را فارسی کنید .
می توانید با نرم افزار ارتیستر قالب طراحی کنید . می توانید از
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کمک بگیرید .
اما طراحی قالب با ارتیستر را توصیه نمی کنم . شما خودتان از اول طراحی کنید خیلی بهتر میباشد .
موفق باشید
دوست عزیز به خدا 3 روزه پدرم در اومده اعصابم خورد شده 3 روزه کارم اینه دنبال قالب جوملا حدود 5000 تا قالب از سایتهای خارجی (yootheme- joomla24,...) دانلود کردم یا پلاگیناش جور نیست یا وقتی نصب میکنم قاطی هست دیگه نمیدونم چکار کنم چرا با نرم افزار آرتیستر خوب نیست قالب طراحی کنم؟ راستی اصلا چرا هیچ کدوم از قالبهای این سایتها درست نیست؟؟؟ اسلایدشو توش بکار رفته ولی وقتی نصب میکنم از هیچ چیز خبری نیست و هیچی نداره و نه بخش بندی خبراش درسته و نه ... چکار کنم ؟؟؟
راستی چه ورژنی از نرم افزار جوملا 2.5 را پشتیبانی میکنه؟؟؟
ویرایش توسط hosseinonline7 : 03-28-2012 در ساعت 12:41 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)