با سلام
یک ماژول یا کامپوننت واسه گزارش ساز بر اساس ***** کردن یه سری موضوعات معرفی کنین . خیلی کارم گیره , می خوام گزارشات مدیریتی تهیه کنم هم آماری هم بر اساس محتوا

با سلام
یک ماژول یا کامپوننت واسه گزارش ساز بر اساس ***** کردن یه سری موضوعات معرفی کنین . خیلی کارم گیره , می خوام گزارشات مدیریتی تهیه کنم هم آماری هم بر اساس محتوا
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم بررسی کنید.
با سلام
می خوام فارسی باشه و جوملا 1/5 رو هم ساپورت کنه
سلام
شما افزونه رو ببينيد. ترجمه ش كارخاصي نداره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] كمتر از يك ماهه ديگه پشتيبانيش قطع خواهد شد. بهتره به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مهاجرت كنيد تا از پشتيبانيش بهره ببريد
موفق باشيد
ویرایش توسط safajuy : 03-11-2012 در ساعت 10:12 PM
با سلام
من خودم به یه سری راه حلهایی رسیدم که اینجا مطرح می کنم شاید به درد کسی بخوره :
یکی از راه حلهایی که موجوده و درد سر خاصی هم نداره اینه که می شه با جی فرم فرمتون رو بسازین بعد با xform گزارشاتی که می خواهید رو ازش بگیرین در ضمن خروجی اکسل هم می ده و بسیار تمیز و بی درد سر هست . همچنین امکان ف ی ل ت ر کردن بر اساس فیلدهای مختلف رو به کاربر می ده و کاربر می تونه حتی sort رو هم انجام بده و خلاصه خیلی عالی هستش. تمامی اطلاعاتش هم توی دیتابیس ذخیره می شه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)