-
تغییر در کامپوننت اختصاصی با پرداخت هزینه
سلام دوستان
من يک کامپوننت صوت دارم که بصورت اختصاصي کار شده .
حالا نياز دارم که يک سري تغييرات در اون بدم و برای این کار هم هزینه لازم رو پرداخت میکنم . فقط باید چیزی که میخوام پیاده بشه
اينم لينک دمو
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين کامپوننت بر روي جوملا 1.5 کار ميکنه .
تغييراتي که بايد توش اعمال بشه اينهاست :
در حال حاضر صفحه اول کامپوننت ، ازونجايي که فقط بخش ها و مجموعه ها رو نشون ميده ، باعث ميشه که کاربران متوجه نشن که بخش صوت آپديت شده و چه آپديت هايي داشته .
حالا راهکار من اينه که بايد بخش ها و مجموعه ها در همين صفحه اول کامپوننت بصورت آکاردئون اون بالا قرار بگيرن و آخرين پستهاي اضافه شده ه(15 پست آخر) در زير اون به اين صورت نمايش داده بشه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و در زير اين 15 تا هم دو تا ماژول که محبوب ترين ها و تصادفي ها رو نشون ميده .
همچنين بايد براي هر پست يک قسمت درج کلمات کليدي و تگ اضافه بشه که با اين کار وضعيت ايندکس هر پست بهتر بشه و آدرس هر پست هم مثلا بجاي اين :
به اين صورت تبديل بشه
همچنين ميخوام به هر پست يک عکس کوچک هم اختصاص بدم.
لطفا فقط دوستاني پيشنهاد بدن که تجربه کار با کامپوننت ها و ماژولها در جوملاي 1.5 رو داشته باشن .
فايل کامپوننت و سي اس اس قالب جهت تنظيم به مجري تحويل داده ميشه .
اگر هم کار خوب باشه چندين کامپوننت ديگه هست که نياز به اصلاح داره که اونها رو هم باهم کار ميکنيم.
در انتها هم فايل اصلاح شده کامپوننت و ديتابيس و همچنين ست کردن کامپوننت جديد با سي اس اس قالب من و نصبش روی سایت باید انجام بشه/. پروژه اين کامپوننت داراي کپي رايت بوده و مجري اجازه ندارد اين کامپوننت را تحت هر عنواني به ديگري واگذار کند .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-29-2012 04:08 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)