-
سلام
اگر بخواييد براي كاربر اشتراك ايجاد كنيد، بطوريكه كاربر بعد از پرداخت سطح كاربريش ارتقا پيدا كنه بايد از افزونه هاي membership استفاده كنيد
افزونه اي كه خيلي ها ازش استفاده كردند و راضي هستند RSMemebership هست كه البته تجاريه (براي خريد مي تونيد فرم تماس با ما سايت جوملا فارسي رو پر كنيد)
اين كار دقيقاً همون چيزي هست كه شما مي خواييد
البته نمونه اي رايگان هم هست به نام [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] كه براي ايران بومي سازي نشده و پرداخت انلاين نداره
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
03-29-2012 03:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
اگر بخواييد براي كاربر اشتراك ايجاد كنيد، بطوريكه كاربر بعد از پرداخت سطح كاربريش ارتقا پيدا كنه بايد از افزونه هاي membership استفاده كنيد
افزونه اي كه خيلي ها ازش استفاده كردند و راضي هستند RSMemebership هست كه البته تجاريه (براي خريد مي تونيد فرم تماس با ما سايت جوملا فارسي رو پر كنيد)
اين كار دقيقاً همون چيزي هست كه شما مي خواييد
البته نمونه اي رايگان هم هست به نام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] كه براي ايران بومي سازي نشده و پرداخت انلاين نداره
ممنون
اما جایی برای فروش کارت شارژ و پین کد داره ؟
یا فقط عضویت خود سایت هست؟
-
-
سيستم براي ممبر شيپ هستش و امكان خريد و فروش كد رو نداره
فقط مي تونيد به عنوان يك سيستم عضويت ازش استفاده كنيد
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سيستم براي ممبر شيپ هستش و امكان خريد و فروش كد رو نداره
فقط مي تونيد به عنوان يك سيستم عضويت ازش استفاده كنيد
موفق باشيد
1-امکانش هست که اضافه کرد؟ چه قدر هزینه داره؟
2-و یا سیستمی دیگه سراغ ندارید؟
-
-
سلام
بهترین کار اینه که با یکی از بانک ها برای ایجاد فروشگاه اینترنتی اقدام کنید اگر شرکت هستید بانک ملت و اگر هم شخص حقیقی بانک سامان بعد از خرید کد شارژ برای شخص ایمیل خواهد شد .
اطلاعات بیشتر:
banki.ir
اما اگر اصرار به استفاده از سیستمی برای این کار هستید:
لینک پیغام خصوصی شد.
نظر من : Virtuemart افزونه مناسبی برای ایجاد یک فروشگاه کامل که قدرت بروزرسانی و انعطاف پذیری بالایی رو داشته باشه نیست.
موفق باشید.
-
کاربر مقابل از payam.hayati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام و تشکر
هدف بنده فروش کارت شارژ نیست. و اسکریپت های رایگان و پولی موجود هیچ کدام به کار من نمیاد.
همان سیستمی که safajuy معرفی کرد واقعا جالب بود . اما اگر برای هر کاربر پین کد اختصاصی ارائه شود خیلی عالی میشد .
من این کامپوننت را تهیه کردم (RSMemebership) اگرکسی میتونه این امکان را بهش اضافه کنه حتما به من اطلاع بده.(هزینه داده میشود )
اگه هم سیستمی بهتر سراغ دارید لطفا بگید .
به طور خلاصه من یک افزونه فروش پین کد میخوام. که بعد از خرید کاربر بتونه پین کد های خریداری شده را ببینه و تمدید کنه . پین کدها بر اساس تاریخ باشند .
فکرکنم اگه سیستم اکانتینک باشه کارم راه بیفته ! الیته اکانت ها به صورت اتوماتیک ساخته نمشند من آن ها را دستی وارد کنم .
ویرایش توسط safajuy : 03-30-2012 در ساعت 09:24 AM
دلیل: ادغام پست ها
-
-
سلام
در ممبر شيپ شما مي تونيد يك عضويت معمولي بذاريد براي استفاده و نمايش عمومي فايل ها و متون كه اين عضويت رايگان باشه
اما براي اينكه يك فرد دسترسي به بخش ويژه داشته باشه مي تونيد از سيستم پرداخت آنلاينش بهره ببريد
فروش پين كد كار رو براي كاربر سخت تر مي كنه. اينكه يك نفر يك كد رو بزنه و تغيير حساب بده و بشه كاربر ويژه خودش آموزش ميخواد
البته اين كار هم شدنيه. در كامپوننت AlphaUserPoint (نسخه ي 1.7.2) شما مي تونيد اين اجازه رو به كاربر بديد كه پس از يك سقف امتياز ، سطح دسترسيش تغيير كنه. اين تغيير امتياز رو مي تونيد با پين كدهايي كه خودتون مي سازيد تعيين كنيد(فرضاً يك پين كد 100 امتيازي بسازيد) بعد اين سيستم رو به VM متصل كنيد. هرچند اتصالش نيازمند هك هست و درآپديت هاي بعدي اذيتتون مي كنه
RSMembership هم به بانك هاي ايراني متصل شده. ولي نسخه ي آخر اون تغييراتي داده كه يك مقدار كار رو سخت كرده
اگر مرچنت بانكي داريد مي تونيد بفرستيد تا اتصالش رو تست كنم براتون
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)