سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: کامپوننت فروشگاه ساز ویرچومارت برای 1.5-1.7-2.5

تشکر شده 842 بار در 553 ارسال

کامپوننت فروشگاه ساز ویرچومارت برای 1.5-1.7-2.5

سلام
    قبل از شروع به صحبت باید یه تشکر ویژه بکنم خدتم بچه های تیم جوملا فارسی به خصوص میلاد صفاجوی عزیز !
    من خیلی در انجمن و سایت های متفاوت جستجو کردم اما هنوز سوالام بی جوابه
    (این لینک جستجو در انجمن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])
    اینم لینک دانلود افزونه که آقای صفاجوی عزیز زحمتش رو کشیدند:!
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سوالات :
    کدوم نسخه نسخه نهایی هست !(در سایت اصلی دیدم 2.0.2 با 2.5 هم سازگار هست) اما فارسی ساز برای این نسخه موجود نیست درسته؟
    درحال حاضر از کدوم نسخه استفاده کنیم بهتر هست!
    افزونه های اتصال به بانک ملت و سامان برای ورژن های 1.7 -2.5 هم هست(یعنی سازگاره)
    نسخه های متفاوتی هست من گیج شدم کدوم رو نصب کنم

ممنون میشم اگه این تاپیک رو فعال بزارید و در این تاپیک لینک دانلود افزونه ترجمه شده رو قرار بدید (البته بهترین نسخه حال حاضر رو)
    اگه آموزش خاصی هم از طرف تیم منتشر شده لینک اونم بدید (من جستجو کردم پیدا نشد)
    بازم تشکر می کنم از بچه های تیم جوملا فارسی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    سلام

كامپوننت ويرچو مارت رو بنده ترجمه نكردم و كار آقا طاها بوده. ايشون متني رو كه بندهدرمورد ويرچو مارت نوشتم رو به عنوان تعريف از اين كامپوننت نوشتند(در واقع نقل قول كردند)
    کدوم نسخه نسخه نهایی هست !(در سایت اصلی دیدم 2.0.2 با 2.5 هم سازگار هست) اما فارسی ساز برای این نسخه موجود نیست درسته؟
    توي استرينگ هاي كامپوننت فكرنكنم گزينه اي اضافه يا كم شده باشه. اگر هم كم يا زياد شده باشه ميشه تغيراتي رو ايجادكرد كه زياد وقت گير نيست
    درحال حاضر از کدوم نسخه استفاده کنیم بهتر هست!
    مسلماً آخرين نسخه. ولي بهتره از جوملا 2.5 استفاده كنيد. جوملا 1.5 پشتيانيش كمتر از يك ماه ديگه قطع خواهد شد
    افزونه های اتصال به بانک ملت و سامان برای ورژن های 1.7 -2.5 هم هست(یعنی سازگاره)
    ميشه سازگارش كرد. كدهاش رو ديدم و ساده تر شده. كلاً جوملا با ارتقانسخه ها روش هاي برنامه نويسيش رو راحت ترمي كنه
    اگه آموزش خاصی هم از طرف تیم منتشر شده لینک اونم بدید (من جستجو کردم پیدا نشد)
    توفكرش هستيم. ايشالله با بهينه سازي كامل اين كامپوننت اينكار رو خواهيم كرد

موفق باشيد

4. کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سلام
    یه تشکر ویژه خدمت شما و آقا طاها عزیز
    درود فراوان!
    مسلماً آخرين نسخه. ولي بهتره از جوملا 2.5 استفاده كنيد. جوملا 1.5 پشتيانيش كمتر از يك ماه ديگه قطع خواهد شد
    من قصد داشتم از 1.7 استفاده کنم ! (با این که پشتیبانی از این نسخه تمام شده) اگه من از سایت اصلی بخوام ورژن جوملا 2.5 دانلود کنم ! بسته به زبان اصلی هست! فارسی سازش رو چکار کنم؟
    توي استرينگ هاي كامپوننت فكرنكنم گزينه اي اضافه يا كم شده باشه. اگر هم كم يا زياد شده باشه ميشه تغيراتي رو ايجادكرد كه زياد وقت گير نيست
    میشه یه چکی بکنید ببینید تغییراتی اعمال شده یا خیر! اگه تغییراتی اعمال نشده من چطور می تونم افزونه رو فارسی سازی کنم ! لینک فارسی سازی به تنهایی من پیدا نکردم اگه سراغ دارید لینک دانلودش رو قرار بدید
    ميشه سازگارش كرد. كدهاش رو ديدم و ساده تر شده. كلاً جوملا با ارتقانسخه ها روش هاي برنامه نويسيش رو راحت ترمي كنه
    میشه زحمت اینکار رو هم بکشید ! آخه خیلی کاربردی هست! (البته اگه رایگان نباشه هم اشکالی نیست چون شما بابت این کار زحمت میکشید)

(اگه امکانش هست لینک دانلود بهترین نسخه موجود + فارسی سازش رو قرار بدید )

پیشاپیش از همکاری شما سپاس گذارم!

سلام
    کسی نیست راهنمایی کنه
    ممنون

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    سلام

آخرین نسخه از این کامپوننت رو میتونید از سایت اصلی ویرتومارت تهیه کنید ! هر افزونه ای که برای جوملا منتشر میشه یک نسخه نهایی و stable داره که نسخه stable این کامپوننت در بخش دانلود سایت مذکور مشخص هست ! عاقلانه هست که از این نسخه استفاده بشه در جوملا 2.5 ! کاملاً سازگار هست با جوملا 2.5 و بنده همین الان در حال آماده سازی یک سایت به همین صورت هستم ! مشکلی هم نمیبینم توش ! هرچند دو مشکل با زبان فارسی دیدم که گزارش کردم بهشون و معتقدند که این مشکل نیست و ... ! به هر حال استفاده از این نسخه استیبل در جوملا 2.5 بهترین کار هست !

برای فارسی ساز هم میتونید خودتون استرینگها را ترجمه کنید یا اینکه در پروژه ترجمه کردن این کامپوننت که در سایت transifex وجود دارد شروع به ترجمه کنید و سپس فایلهای زبان را دانلود کنید (فعلاً برای افرادی که در پروژه هستند فعال هست) و ویرتومارت خود را فارسی کنید.
    این سایت در صورتی که استرینگی به فایل زبان اضافه شود خودکار به زبان فاسری نیز اضافه میکند و میتوانید همیشه آخرین فایل زبان را بدون نقص استرینگ داشته باشید ! به هر حال سایتهای اینچنینی بیشتر برای راحتی کاربرها هست اما به شرطی که خودشان نیز فعالیت کنند !
    هرچند در برنامه های تیم هست که در آینده ترجمه فعلی را تکمیل کند !

برای پرداخت آنلاین هم ما قبلاً هیچ افزونه ای را منتشر نکرده ایم بصورت عمومی ! پس باید از دوستانی که این کار را کرده اند سوال کنید ! البته با تغییرات اندکی در ماژولهای برخی سایتها میشه این پرداخت های شتاب را برای آخرین نسخه فعال کرد ! به هر حال در اینباره توضیح خاصی رو ندم بهتره !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

8. کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    دوستان من نسخه 2.0.2 رو نصب کردم، فایل اصلی .ini کامپوننت ویرچومارت رو به طور کامل ترجمه کردم، داشتم آپلود می کردم تو پوشه زیان فارسی سایت که متوجه شدم خوده ویرچومارت فایل ترجمه شده برای زبان فارسی رو داره، فایل رو باز کردم، بله فارسی بود و ترجمه فروشگاه. مشکل من اینجاست که چرا وقتی زبان پیشفرض سایت من فارسیه و این فایل زبان هم موجود هست، باز نوشته های فروشگاه انگلیسیه؟؟

مشکل دیگه ای که دارم راجع به قالب فروشگاهه، آیا باید برای ویرچومارت قالب مخصوص با سی اس اس مختص ویرچومارت طراحی کنم؟ چون آیتم ها هیچ چیدمان درستی ندارن...

Team
    تشکر شده 1,221 بار در 1,047 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط anarchist60 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    دوستان من نسخه 2.0.2 رو نصب کردم، فایل اصلی .ini کامپوننت ویرچومارت رو به طور کامل ترجمه کردم، داشتم آپلود می کردم تو پوشه زیان فارسی سایت که متوجه شدم خوده ویرچومارت فایل ترجمه شده برای زبان فارسی رو داره، فایل رو باز کردم، بله فارسی بود و ترجمه فروشگاه. مشکل من اینجاست که چرا وقتی زبان پیشفرض سایت من فارسیه و این فایل زبان هم موجود هست، باز نوشته های فروشگاه انگلیسیه؟؟

مشکل دیگه ای که دارم راجع به قالب فروشگاهه، آیا باید برای ویرچومارت قالب مخصوص با سی اس اس مختص ویرچومارت طراحی کنم؟ چون آیتم ها هیچ چیدمان درستی ندارن...
    1. در مورد ترجمه :
    محتوای فایل ini مربوط به زبان پارسی را در فایل ini مربوط به انگلیسی کپی کنید.
    2. بله با استفاده از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شما قادر خواهید بود مکان دقیق css ها را شناسایی کنید . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

11. کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

من خواستم از ترجمه خودم استفده کنم، عین جملات رو با ادیتور دریم ویور ترجمه و جاگذاری کردم ولی پس از آپلود همه آیتم ها بصورت زیر نمایش داده شد:

مثلن
    com_virtuemart_thankyou
    com_virtuemart_email_sendto
    com_virtuemart_cc_enumber
    و...

و ترجمه ها رو نمایش نمی داد

سلام و خسته نباشید
    من فروشگاه virtuemart نسخه 1.1.5 رو نصب کردم و در بخش پیکربندی کلی سایت 2 گزینه آدرس های سایت رو برای بهتر شدن موتورهای جستجو تنظیم کرده ام در هنگام انتخاب کالا 2 تا ارور دارم
    1- در هنگام رسیدن به صفحه ثبت نام کاربران با زدن نام کاربری و رمز عبور ارور زیر داده می شود :

شما ممکن است نتوانید این صفحه را ببینید، به خاطر:
    1. یک bookmark/favourite به روز نشده
    2. یک موتور جستجو که دارای یک فهرست برداری به روز نشده از این سایت است
    3. a نشانی نادرست
    4. شما هیچ دسترسی ای به این صفحه ندارید
    5. منبع درخواست شده یافت نشد.
    6. خطایی در هنگام پردازش درخواست شما رخ داده است.
    لطفا یکی از صفحات زیر را انتخاب کنید:
    اگر مشکلات شما همچنان ادامه دارد، لطفا با مدیریت سایت تماس بگیرید.

در صورتی که قبلا از طریق فرم ورود کاربر وارد شده باشیم این بخش را رد می کند و با مشکل دوم مواجه می شوم .

2- با زدن گزینه پرداخت ارور زیر می آید

Not Found

The requested URL /paniz-shop.html was not found on this server.
    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

که بعد از برداشتن آن دو گزینه که در تنظیمات وارد کرده بودم این بخش حل می شود .
    اما من می خواهم ضمن اینکه تنظیمات seo را داشته باشم این مشکل برطرف گردد
    خواهشمند است کمک کنید .

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadgalaxy2000 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام و خسته نباشید
    من فروشگاه virtuemart نسخه 1.1.5 رو نصب کردم و در بخش پیکربندی کلی سایت 2 گزینه آدرس های سایت رو برای بهتر شدن موتورهای جستجو تنظیم کرده ام در هنگام انتخاب کالا 2 تا ارور دارم
    1- در هنگام رسیدن به صفحه ثبت نام کاربران با زدن نام کاربری و رمز عبور ارور زیر داده می شود :

شما ممکن است نتوانید این صفحه را ببینید، به خاطر:

1. یک bookmark/favourite به روز نشده
    2. یک موتور جستجو که دارای یک فهرست برداری به روز نشده از این سایت است
    3. a نشانی نادرست
    4. شما هیچ دسترسی ای به این صفحه ندارید
    5. منبع درخواست شده یافت نشد.
    6. خطایی در هنگام پردازش درخواست شما رخ داده است.

لطفا یکی از صفحات زیر را انتخاب کنید:

اگر مشکلات شما همچنان ادامه دارد، لطفا با مدیریت سایت تماس بگیرید.

در صورتی که قبلا از طریق فرم ورود کاربر وارد شده باشیم این بخش را رد می کند و با مشکل دوم مواجه می شوم .

2- با زدن گزینه پرداخت ارور زیر می آید

Not Found

The requested URL /paniz-shop.html was not found on this server.
    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

که بعد از برداشتن آن دو گزینه که در تنظیمات وارد کرده بودم این بخش حل می شود .
    اما من می خواهم ضمن اینکه تنظیمات seo را داشته باشم این مشکل برطرف گردد
    خواهشمند است کمک کنید .

سلام

براي بررسي مشكلتون تاپيك ديگه اي باز كنيد و اونجا سؤال خودتون رو مطرح كنيد

موفق باشيد

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین