میخواهم از کامپونت Rsseo و sh404 که بطور رایگان دریافت کردم استفاده کنم آیا مشکلی پیش نمی آید چون رایگان هست؟ با توجه به اینکه در سایت اصلیش باید بخرید...

میخواهم از کامپونت Rsseo و sh404 که بطور رایگان دریافت کردم استفاده کنم آیا مشکلی پیش نمی آید چون رایگان هست؟ با توجه به اینکه در سایت اصلیش باید بخرید...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
افزونه هایی که به صورت تجاری هستند و در بعضی سایتها قرار داده شده اند (به صورت رایگان)، اصلا توصیه نمی شوند چراکه ممکن است افزونه برای ایجاد مشکل امنیتی در سایت شما دستکاری شده باشد.
مسئله دیگر اینکه نمیتونید از پشتیبانی و آپدیت افزونه استفاده کنید.
یا علی
ویرایش توسط jalal_iranian : 03-28-2012 در ساعت 08:59 PM
از پاسخ شما دوست عزیز سپاسگزارم. حرف شما کاملا منطقی است، اما بسیاری دارند از کامپونت sh404 استفاده میکنند و هیچ مشکلی نداشتند. منظورم این نیست که بخواهم از شما پاسخ مثبت بگیرم. برای مثال من سه سال هست از قالب رایگان (با توجه به اینکه پولی بود) استفاده کردم و هنوز مشکلی نداشتم. میشه راهنمایی کنید
سلام
بطور كلي افزونه هاي تجاري نال شده در بعضي مواقع دچار مشكل خواهند شد(هميشه اين مورد صدق نخواهد كرد)
در مورد قالب اين قضيه كمتر رخ خواهد داد ولي كامپوننت از حساسيت بيشتري برخورداره مخصوصاً*اين دو افزونه كه به راحتي مي تونه سايتتون رو دچار اختلال بكنه
اگر از اين كامپوننت بصورت نال(استفاده رايگان از تجاري) استفاده كنيد در آينده از پشتيباني اون ها نمي تونيد استفاده كنيد و اگر مشكلي براي سايتون از طريق اين افزونه هاي ايجاد بشه نه در اين انجمن و نه در انجمن اصليشون قابل پيگيري نيست
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)