کلاً مهدی مهربون نیستم اگر تیکه نندازم که :دی فک کردی بیخودی مهربون شدم ؟ عموماً توی جوابهام یک شوخی با همه دارم که محیط خیلی خشک نشه :دی در عین حال دیسیپرین و این حرفا
ببین مصطفی ! ویکی هر صفحش قابل رده بندی هست
هر رده خودش یک صفحه هست
هر رده میتونه رده بندی بشه. یعنی ویرایشش کنی و رده براش مشخص کنی.
مثلاً ما یک رده داریم با عنوان رایانه
یکی دیگه داریم با عنوان متفرقه
یکی داریم به عنوان اینترنت
اما میخواهیم اینترنت زیر رده رایانه هم باشه باید چیکار کنیم ؟
حالا اگر بریم توی رایانه و رده براش مشخص کنیم متفرقه چی میشه !؟ ساده هست پاسخ ! اینترنت زیر رده رایانه و رایانه زیر رده متفرقه. حالا اگر متفرقه رو زیر رده اینترنت کنیم چی میشه !؟ اینکار رو بکن تا مفهوم رده و زیر رده رو متوجه بشی
باید وارد اینترنت بشیم و صفحه رو ویرایش کنیم و رده:رایانه رو براش بنویسیم !
اینجوری وارد رایانه که بشیم زیر رده داره و میشه اینترنت زیر رده رایانه
حالا توی صفحه اصلی همه این رده بندی ها رو میتونیم لیست کنیم ! یا نکنیم ! نمای صفحه اصلی رو خود ما مشخص میکنیم !
فراموش نکن رده بندی رو شما نباید مشخص کنی ! شما دسته بندی و صفحه بندی و مشخص میکنی ! سوق دادن کاربر به رده هایی که شما رده های مادر معرفی میکنید هست. رده ها رو هر کاربری میتونه ایجاد کنه. کلاً رده چیزی نیست که شما بتونید محدودش کنید یا کاربر فقط مجبور باشه از یکسری موارد خاص استفاده کنه ! شما هستید که در نهایت تصمیم میگیرید و قوانین شما. اما رده محدودیت نداره.
ضمناً اگر شوخی میکنم میدونم که میشناسی اخلاقم رو. سوال کن شما من برسم جواب میدم انشاالله.
ضمناً مهندس هم خودتی. همون مهدی مهربون خالی هستم
ویکی رو باید براش روی کاغذ اول همه چیز رو مشخص کرد. همین دانشنامه جوملا فارسی رو که میبینی کلی وقت برده تا اینجا رسیده ! هنوزم اشتباهاتی که من موقع آغاز به کار انجام دادم توی دانشنامه دیده میشه که به مرور با زحمت آقای شیرزاد داره برطرف میشه. خیلی مهمه که خوب شروع کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)