-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مورد اول رو تا بحال باهاش مواجه نشدم ! اصلاً تا بحال به این مورد دقت نکردم

چه برسه بخوام مواجه بشم !
سلام مهدی جان مهربان!
مثلا یک مطلب بلند را کاربر برای ارسال 20 بار ویرایش کلی کرده و قاعدتاً 19 نسخه متفاوت از ان ذخیره شده است. ساده تر بخواهم عرض کنم چگونه تاریخچه و لاگ های گذشته یک مطلب را حذف کنیم؟
با تشکر فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-03-2012 06:43 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما دارید منطق وب2 رو زیر پا میگذارید! درسته ؟ به نظرتون کمی بی رحمانه نیست که حقوق ویرایش کنندگان و نویسنده متن اصلی رو از بین ببرید !؟
اگر نمیخواهید یک صفحه ویرایش شود میتوانید آنرا قفل کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ویرایش توسط مهدی. : 04-03-2012 در ساعت 10:40 PM
-
-
امکان حذف مطالب نامربوط برای جلوگیری از افزایش بی رویه حجم دانشنامه
حق با شماست
حالا اومدیم و یکی اومد یه مطلب نعوذ وبا اللهی فرستاد.
خوب باید بشه حذفش کرد یا نه ؟
نه واگردانی (منظور اینه مطلب و عنوان و تمام محتوای اون ارسال نامبرتبطه)
-
-
خب برای این منظور باید مطالعه کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این لینک رو کامل جدی بگیر:
دانشجویی در سطح شما نباید مشکل با زبان انگلیسی داشته باشه 
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
دانشجویی در سطح شما نباید مشکل با زبان انگلیسی داشته باشه

درود!
مهروبون دانشجو کجا بود ... ؟!
با زبان کمتر ولی با مفاهیم بیشتر ! مثلا الان به یک موضوعی خوردم به اسم bigdelete
اما حتی تو خود ویکی هم نتونستم مطلب مناسبی در موردش پیدا کنم.
یا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متاسفانه مشکل کماکان پا برجاست و ما هم تا رفع ان مصدع اوقات شما و دوستانیم اما سعی میکنم کم و کمتر بشه و در تاپیکهای جدا جدا مطرح کنم.
یا علی مدد...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)