سلام
اخیرا مدیران سایت فقط به کسانی سریع پاسخ میدن که تازه عضو شدن.
ولی در موارد دیگر نه سریع پاسخ داده می شود نه پاسخی که صد در صد رفع مشکل بشه! فقط مهم اینه که یک جوابی داده بشه

سلام
اخیرا مدیران سایت فقط به کسانی سریع پاسخ میدن که تازه عضو شدن.
ولی در موارد دیگر نه سریع پاسخ داده می شود نه پاسخی که صد در صد رفع مشکل بشه! فقط مهم اینه که یک جوابی داده بشه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزيز چنين چيزي كه مي فرماييد نيست
در نظر داشته باشيد كه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] يك انجمن غير انتفاعي هستش و اينجا كسي موظف به پاسخگويي نيست
و اين رو هم در نظر داشته باشيد كه اين كارها به صورت رايگان انجام ميشه و در اينجا كسي بابت راهنمايي هزينه اي پرداخت نمي كنه
و همچنين ياد آور مي شم كه هر كسي مشكلات خودش رو داره و كمتر سر ميزنه به سايت و نبايد انتظار داشته باشيد كه همگي دست به دست هم بديم براي رفع مشكل يك نفر!
با اين اوصاف فكر نمي كنيد اين انتقاد يك طرفه هستش؟
موفق باشيد
سلام
بله شما کاملا درست می فرمایید و واقعا لطف بزرگی هست که به صورت کاملا رایگان مشکلات افراد رو حل می کنید. ولی اوایل سریع تر و دقیق تر به مشکلات پاسخ داده می شد
خب درگيري هاي مديريان و كاربران حرفه اي بسيار زياد تراز اين هست كه توي انجمن ها فعاليت كنند
به هر حال تمام سعي و تلاش خودمون رو داشتيم كه حداكثر پاسخگويي رو داشته باشيم.
حتي به مواردي هم كه سلب مسئوليت كرديم هم پاسخ داديم
اما از روي علاقه پاسخ كاربران رو ميديم
اين دوره زماني وقت كاربران و مديران بسيار كم هستش
موفق باشيد
من که جزء مدیران نیستم اما چون جزء کسانی هستم که سعی کردم در حد توان مشکل دوستان رو حل کنمنوشته اصلی توسط arash0000 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این رو میگم
شخصا به کاربران جدید التفات ویژه دارم چون :
این دسته از دوستان با انجمن و جوملا اشنایی کمتری دارند و احتمال زیاد داره زودتر ازبقیه دوستان از کوره دربرن و ازجوملا و انجمن سرخورده بشن
شما و دوستان قدیمی اگر به روزهایی که تازه شروع کرده بودین برگردین درک میکنید چی میگم
ولی من و شما و سایر دوستان قدیمی مدتها منتظر جواب سوال هامون می نشینیم و مطمئن هستیم که اگر کسی بخونه و بدونه حتما کمک میکنه
احتمالا مدیران انجمن هم نظری مشابه نظر من داشته باشند
یه نکته هم به دوستان یادداوری کنم :
هنگام طرح سوال سعی کنید سوال شما کاملا شفاف و گویا باشه
و تمام کارهاییکه میتونه سرنخی باشه برای حل مشکلتون رو هم ذکر کنید
تا خواننده رغبت بیشتری به جواب دادن پیدا کنه و بتونه جواب دقیقتری بده
مثلا : به جای اینکه بگین سایت من بالا نمی اید
بگین : امروز فلان کارها و فعالیت ها رو در سایت داشتم و بعد سایت بالا نیومد
موفق باشید
سلام
دوست عزیز ممنون که این موارد را به ما گوشزد کردید.
در حال حاضر قدیمیترین و تخصصی ترین انجمن موجود جوملا در ایران، [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می باشد. در انجمن همیشه سعی ما بر این بوده که مشکل کاربران را به بهترین شکل و کوتاه ترین زمان ممکن حل کنیم. در انجمن نه به دنبال افزایش پست و تاپیک به بهانه مناسبت، جایزه، تبریک، تسلیت و موارد اینچنینی بودیم و نه بحث تجاری در انجمن دنبال شده.
هدف تنها گسترش اپن سرس و جوملا بوده و هست.
از اونجایی که همه ما به جوملا فارسی به عنوان یک محل کسب در آمد نگاه نمیکنیم باید شغل دیگری داشته باشیم از این رو درگیری های دیگری هم داریم اما با این وجود همیشه سعی ما بر این بوده که بدون نگاه کردن به تعداد پست سوال کننده، پاسخ لازم را بدیم.
این موضوع برای کاربران تازه وارد یا قدیمی تفاوت نمیکنه. تنها ما از کاربران انتظار داریم ابتدا در انجمن جستجو کنند، تا از باز کردن تاپیک های مشابه جلوگیری شود. و همچنین قوانین را مطالعه و اجرا کنند تا نظم انجمن حفظ شود.
با تمام این موارد باز سعی میکنیم به مواردی که ذکر کردید بیشتر توجه کنیم تا خدمات بهتری ارائه دهیم.
یا علی
سلام
فراموش نکنید اگر کاربرانی همچون شما به مدیران انجمن کمک کنند در پاسخ های کاربران فعالیت مدیران روی سوالات تخصصی و گسترش بهتر جوملا خواهد بود ! فرهنگ اپن سورس فقط مفت بودن نیست و گسترش در کنار یکدیگر حتی با کمترین توانایی یکی از نگرشهای زیبای اپن سورس و رایگان سورس هست.
فراموش نکنید جوملا با همین روش در دنیا گسترش پیدا کرده و هر کسی با هر میزان دانشی در انجمن سایت اصلی جوملا و در گسترش افزونه ها و ... تلاش میکند ! اما در ایران هنوز به این منطق همکاری نرسیدیم ! در صورتی که با همکاری بیشتر میتوانیم خودمان سریعتر رشد کنیم. حتی هستند افرادی که وقتی در یک انجمن به پاسخ نرسند به هر دلیلی میروند و برای خودشیرینی در انجمنهای دیگر صحبتهای زننده ای میکنند که کلاً باعث میشوند انسان حتی فکر کمک به دیگران رو از ذهنش خارج بکنه.جالب اینجاست که بعد از اون میاد و یک اکانت جدید ایجاد میکنه و دوباره روز از نو روزی از نو ! اصلاً به این موضوع هم توجه نمیکنه که آدرس سایتت همونه و آیپیت هم ... !
به هر حال بنده خوش بین هستم که روزی در ایران هم بتوانیم فرهنگ زیبای اپن سورس و رایگان سورس رو گسترش و فرهنگی بومی کنیم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)