-
سمینار جوملا و نظام اداری الکترونیکی -تیرماه 1391
دوستانی که مایل به سخنرانی در این سمینار هستند و یا برای پربارتر شدن آن طرحی دارند ممنون می شوم بر ما منت نهاده و پیشنهادات یا درخواست های خود را بیان نمایند.
از آنجایی که این سمینار اولین سمیناری است که با حضور میدران و کارشناسیان فناوری اطلاعات سازمانها و صنایع بزرگ کشور برگزار می شود و یکی از معاونین رئیس جمهور برای افتتاحیه آن خضور خواهند یافت می تواند گامی موثر و ارزشمند برای توسعه جوملا در ایران باشد. پیشاپیش از توجهتان سپاسگذاریم.
در ضمن دوستان می توانند با ایمیل بنده در ارتباط باشند.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سایت کنفرانس برای کسب اطلاعات بیشتر: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دبیرخانه پنجمین کنفرانس نظام اداری الکترونیکی و نخستین سمینار جوملا و نظام اداری الکترونیکی
به منظور آشنایی مدیران و کارشناسان سازمانی با نرم افزارهای اپن سورس و نقش این نرم افزارها در توسعه نظام اداری الکترونیکی، «کارگاه تخصصی جوملا و نظام اداری الکترونیکی» همزمان با پنجمین کنفرانس نظام اداری الکترونیکی برگزار خواهد شد. در این سمینار نیم روزه قابلیت های منحصر بفرد جوملا در توسعه نظام اداری الکترونیکی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط مهدی. : 04-01-2012 در ساعت 01:10 AM
دلیل: ترکیب دو ارسال !
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-31-2012 02:20 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)