-
میشه کمکم کنید؟؟
سلام من تازه کارم و واسه پروژه دانشگاهم میخوام با جوملا کار کنم ولی دقیق نمی دونم چیکار باید بکنم میشه یه توضیح بدید. پروژم طراحی یه وبسایت برای اساتید دانشگاه هست. میخوام منوهام اینا باشه:
خانه (که آخرین مطالب ارسالی یا مطالب ویژه رو نمایش بده)
مقالات(که این منو شامل زیر منوهای "مقالات فارسی" و "مقالات انگلیسی" و "جزوه های درسی" باشه)
پروژه ها
نمونه سئوالات امتحانی
که روی هر کدوم از اینها کلیک میشه مطالب مربوط به خودش رو بیاره
ممنون میشم اگه با جزئیات راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از maryam70 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
03-31-2012 03:09 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام-میشه بیشتر توضیح بدی مثلا هاست و دامین داری؟کلا آشنایی با هاست و دامین و سایت و ... داری،و یا سایت که می خواهی و یا انجامش عملی نسیت و در حد تئوری می خواهی و تقریبا یکی دو تا سایت نمونه (چیزی که نزدیک باشه ) بنویس. تا بیشتر بتونیم در خدمتت باشیم.
-
2 کاربر زیر از eh.sa.s عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
دروود
ابتدا کتاب جوملا فارسی رو مطالعه کنید به طور کامل
سپس مطالب دانشنامه جوملا فارسی رو مطالعه کنید
اگر باز هم مشکلی بود در انجمن مطرح کنید
بنده و دوستان در خدمتیم
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
2 کاربر زیر از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
درود .
دوست عزیز می توانید اموزش های جوملا را در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطالعه فرماید .
هر گونه سوالی نیز داشتید در خدمتیم .
شما جوملا را که نصب می کنید یکسری از اطلاعات به صورت پیشفرض نصب میشود و می توانید انها را ویرایش نماید .
در ضمن ایا استاد شما با طراحی سایت با جوملا مشکلی ندارد ؟
چون یکی از دوستان بنده هم چنین پروژه ای داشت و با جوملا کار کرد ولی استاد قبول نکرد .
موفق باشید
-
2 کاربر زیر از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
eh.sa.s
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام-میشه بیشتر توضیح بدی مثلا هاست و دامین داری؟کلا آشنایی با هاست و دامین و سایت و ... داری،و یا سایت که می خواهی و یا انجامش عملی نسیت و در حد تئوری می خواهی و تقریبا یکی دو تا سایت نمونه (چیزی که نزدیک باشه ) بنویس. تا بیشتر بتونیم در خدمتت باشیم.
نه لوکال میخوام کار کنم. با wamp دارم کار میکنم نصب کردم جوملا رو توش، ولی نمی دونم چطوری مطالب رو بذارم که هر کدوم تو دسته ی خودش باشه (میخوام مطالب دسته بندی شه)
با هاست و دامین و اینا هم آشنایی ندارم فقط اسمشون رو شنیدم

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
ابتدا کتاب جوملا فارسی رو مطالعه کنید به طور کامل
سپس مطالب دانشنامه جوملا فارسی رو مطالعه کنید
اگر باز هم مشکلی بود در انجمن مطرح کنید
بنده و دوستان در خدمتیم
شاد و سلامت در پناه ایزد
کتاب جوملا فارسی تو همین سایت هست؟

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
درود .
دوست عزیز می توانید اموزش های جوملا را در
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطالعه فرماید .
هر گونه سوالی نیز داشتید در خدمتیم .
شما جوملا را که نصب می کنید یکسری از اطلاعات به صورت پیشفرض نصب میشود و می توانید انها را ویرایش نماید .
در ضمن ایا استاد شما با طراحی سایت با جوملا مشکلی ندارد ؟
چون یکی از دوستان بنده هم چنین پروژه ای داشت و با جوملا کار کرد ولی استاد قبول نکرد .
موفق باشید
بله یه چیزایی رو تغییر دادم ولی چیزی که میخواستم از آب در نیومد.
خود استاد گفت که با cms کار کنیم
خیلی ممنون از همه ی دوستان
اگه میشد همین مشکل دسته بندی مطالب رو همین جا رفع کنم خیلی خوب میشد چون واقعا وقتم کمه و نمی دونم تو این فرصت کم با خوندن اونا جوابمو پیدا کنم یا نه
ویرایش توسط maryam70 : 04-01-2012 در ساعت 09:38 AM
-
کاربر مقابل از maryam70 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] براي نسخه ي [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تهيه و تدوين شده.
بسياري از مطالب در هر دو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] يكسان هستند
تمامي آموزش هايي كه نياز داريد رو مي تونيد در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به دنبالش بگرديد و اگر به مشكل برخورديد به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه كنيد
موفق باشيد
-
2 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)