سلام
من می خواهم منویی شبیه به سایت زیر داشته یاشم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اون منویی که گزینه هاش General و Highlites و Brochure است منظورمه.
با تشکر

سلام
من می خواهم منویی شبیه به سایت زیر داشته یاشم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اون منویی که گزینه هاش General و Highlites و Brochure است منظورمه.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
در واقع شما Tab menu نیاز داریدنوشته اصلی توسط mehdi4467 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این لینک دمو رو مشاهده کنید اگر همونی بود که می خواستید
میتونید از لینک زیر دانلودش کنید .
با تشکر
اینطوری که من فهمیدم این ماژول کارش اینه که تب منو میسازه و در موقعیتهای منو قرار میده.
اونچیزی که در سایتی که دادم دیده میشه اینه که وقتی سما وارد یک مطلب می شوید داخل اون مطلب تب منو قرار داره.
نمی دونم این ماژولی مه معرفی کردید این قابلیت رو داره یا نه؟
دروود
بله افزونه معرفی شده این قابلیت رو دارهدر واقع شما Tab menu نیاز دارید
شاد و سلامت در پناه ایزد
شما با استفاده از این ماژول میتونید 3 تا تب بالای لینکی که معرفی کردید رو بسازید .
سلامنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممکنه توضیحات بیشتری بدهید؟
ببینید کارهایی که من تا بحال انجام دادم اینه که وقتی ماژول رو نصب کردم در قسمت ماژول ها Tabs GK4 اضافه شد. . وقتی وارد این ماژول شدم در سمت راست در قسمت YOUR TABS تب هایی را تعریف کردم. همین
ولی اینکه من بخواهم در داخل هر مطلب مثلا 3 تب بسازم و در هر تب هم مطالب متفاوتی باشه را نمی دانم چگونه انجام می شه. و اینکه من وقتی تبی را می سازم مطلب داخل هر تب را چگونه انتساب بدهم هم مورد بعدی است.
با تشکر
ویرایش توسط mehdi4467 : 04-02-2012 در ساعت 09:28 AM
شما میتونید برای پر کردن محتوای Tab های تون از امکان HTML ادیتور پیش فرض جوملا استفاده کنید .
یعنی html هر چیزی یو که نیاز دارد در آن کپی کنید مثل یک ماژول html سفارشی .
ممنوننوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی این موضوع که من می خواهم برای تعداد زیادی از مطالب 3 تا تب داشته باشم که محتوایات آنها هم متفاوت است را چگونه حل کنم؟
با تشکر
از افزونه ای در پستهای قبل معرفی کردم میتونید در موقعیت ماژولها استفاده کنیدنوشته اصلی توسط mehdi4467 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی از این پلاگین میتونید در مدیریت مطالب استفاده کنید .
ممنوننوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ظاهرا سایت سازنده خراب است و نمی توان دانلود کرد. در اینترنت هم جستجو کردم برای نسخه 2.5 رو پیدا نکردم. جایی را سراغ دارید بتوانم دانلود کنم؟
با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)