-
آیا میشه روی جوملایی که نصبه بسته نصبی رو با تمام امکانات نصب کرد بدون تغییر چیزی
سلام خدمت اساتید محترم
من یه بسته نصبی باحال گیر آوردم.اما خوب طبق چیزی که من فهمیدم وقتی میخایم بسته نصبی با تمام امکاناتش نصب بشه باید از اول بجای جوملا ، همون بسته نصبی رو نصب کرد . حالا میخام ببینم ما که از قبل جوملا نصب کردیم میتونیم بسته نصبی رو نصب کنیم بدون اینکه چیزی از بین بره ؟ منظورم محتوا و مطالب و کامپوننت و پلاگین و همه چیه . بدون تغییر این چیزا میشه بسته نصبی رو نصب کرد ؟ اگه میشه چجوری ؟ ممنون
آدرس سایت من : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-02-2012 10:05 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
برای این منظور باید یک فولدر بسازید (یا یک sub domain بسازید) و بسته نصبی تون رو به صورت مجزا از جوملای اصلی در اون فولدر (یا sub domain ) در یک database دیگر نصب نمایید .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
خوب اینجوری که میشه یه سایت دیگه ؟ من میخام مطالبمو داشته باشم . میخام روی همون سایت داشته باشم قالبو. نمیشه ؟
-
-
سلام
مي تونيد ازمطالبتون بك آپ بگيريد و بك آپخودتون رو توي سايت فراخواني كنيد
اما به شخصه با هيچ كدوم از بستههاي نصبي موافق نيستم. حتي بسته هاي نصبي معتبر مثل راكت تم و ...
بهتره افزونه ها و قالب رو خودتون نصب كنيد كه اگر در آيندهمشكلي پيش اومد بتونيد پيگيري كنيد.
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
آخه میخام ظاهرش همونجوری بشه که توی عکس هست
-
-
شما خودتون هم مي تونيد اين كار رو انجام بديد
اگر بسته ي ايراني باشه كه ساده ست معمولاً
عموماً بسته هاي راكتتم پيچيده ست كه اونم كافيه يك لانچر نصب كنيد و از روي لانچر ببينيد كه چكاري انجام داده
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام ببخشید ورود می کنم این نصب لانچر رو میشه توضیح بدید؟
-
-
سلام
لانچر همون بسته هاي آماده به نصب هست
شركت هاي طراحي قالب بسته هايي رو به عنوان لانچر يا كوئيك استارت بيرون ميدن كه در واقع پيش نمايشي از قالبشون هست
نصب اين بسته ها بايد با نصب اطلاعات نمونه باشه كه معني پيدا كنه
موفق باشيد
-
2 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
ممنون از راهنماییتون.اگه میشه در مورد اینکه گفتین بکاپ بگیرم بعد توی سایت جدید فراخوانی کنم بیشتر توضیح بدین . اگه ممکنه هم روششو بگین هم اینکه چه چیزایی با بکاپ منتقل میشه . چون به این نیاز دارم . ممنون . موفق باشین
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)