سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: چند سوال مهم که پاسخش جای دیگری نبود

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

چند سوال مهم که پاسخش جای دیگری نبود

1- چی کار کنم که هرجا میرم میگه شما به این منبع دسترسی ندارید؟ چه داخل سایت باشم چه نباشم
    2- چیکار کنم که کاربرها بتونن لینکشونو ثبت کنن. حالا با عضویت و بدون عضویتش فرق نمیکنه.
    3- سیستم یادداشت نگار هیچ جورش وجود نداره؟ فقط یه چیزی که فیلد آدرس و ایمیل داشته باشه. دفترچه مهمانی هم که این مشخصات رو داشته باشه و روی ورژن جدید کار کنه کفایت میکنه.
    4- چه جوری تایتل و عکس خروجی آر اس اس رو عوض کنم؟ هرکاری بگید کردم. فابلش رو هم ادیت کردم ولی هنوز تایتل عوض نشده. یعنی هیچ فرقی نکرده. این برام خیلی مهمه
    ممنون
    فعلا...

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

پاسخ : چند سوال مهم که پاسخش جای دیگری نبود

سلام..

ابتدا بهتره یک باره دیگه قوانین را مطالعه کنین .. سوالاتون رو به صورت تاپیک های جدا و در بخشهای مربوط به خود مطرح کنید و همچنین از عنوان مناسبی برای آن استفاده کنین !

ممنون !

1- این مشکل به این علته که شما سطح دسترسی مطالبت رو public نکردی یعنی فقط کاربرایی که عضو هستن و درجه ی کاربری مشخصی دارن می تونن مطالب رو ببینن .. اگه مشکل به این صورت رفع نشد در انجمن سرچ کنین متن ارور رو چند بار بحث شده !

2- کاربرای عضو می تونن با وارد شدن به سایت و با استفاده از کامپونت لینکستان که به صورت پیشفرض بر روی مامبو وجود داره لینکشونو ثبت کنن !

3 - سیستم یادداشت نگار به صورت پیشفرض بر روی مامبوی 4.6 وجود داره !

4 - تایتل خروجی آ اس اس از بخش مدیریت ماژول ها قابل تغییر هست.. روی ماژولش کلیک کنید و عنوان رو عوض کنین ... عکسش هم رو می تونین با عوض کردن عکس های پیشفرض عوض کنین !

اگه مشکلی بود بگین .

پیروز باشید !

عرض به خدمتتون که همه پاسخهای شما در حالت عادیست که من همرو امتحان کردم. ضمن عرض معذرت از عدم رعایت قاونی عرض کنم:
    1- سطح دسترسی مطالب عمومی است و موارد خاص و جالبی مثل ارسال مطلب به دیگران این پیام را می دهد
    2- من دیتاهای نمونه را نصب نکردم. چه جوری میتونم این لینک رو ایجاد کنم؟ لینکش رو از لوکال منتقل کردم و آدرس لوکال رو هم تصحیح کردم و طبق توصیه اقای رادمهر شماره آیتم را هم حذف کردم ولی افاقه نکرد.
    3- سیستم یادداشت نگاری نیاز دارم که جای آدرس و ایمیل داشته باشد چرا که من از مامبو برای وبلاگ استفاده میکنم.
    4- مشکل من نام آر اس اس نیست. مشکل من اسن است که وقتی لینک ار اس اس باز می شود به عنوان عنوان به جای عنوانی که من در تنظیمات گذاشتم می نویسد Powered By mambo
    حتی خود قایل را هم باز کردم و مستقیما ادیت کردم ولی افاقه نکرد. والا بنده دیگه سردرمیارم اون تنظیمات مال چیه
    ممنون از توجهتون
    موفق باشید

تشکر شده 10 بار در 7 ارسال

سوالات خودتون رو یک بار دیگه جدا جدا مطرح کنید تا پاسخ داده بشه

موفق و پیروز باشید
    یا علی

تشکر شده 11 بار در 10 ارسال

1- برای این مورد این تاپیک رو بخونید و بهش عمل کنید:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

2- یه آیتم منوی جدید بساز و از "لینک-آدرس وب" استفاده کن و این لینک رو بهش بده:
    index.php?option=com_weblinks&task=new

3- هم AkoComment هست و هم mosCom که سعی میکنیم یکیشونو آماده کنیم.

4- من الان RSS سایتتو دیدم .. مشکلی نداره و تایتل ها عوض شدن. شاید اشکال از cache خودت باشه که اونم رفع میشه.

آقای رادمهر خیلی ممنونم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)