نقل قول نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام

بحث سئو در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]تخصصي تر از وردپرس هستش.

ولي از نظر قدرت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]قدرتمند تر از سايت هاي ديگه ست

نمونه ي اين سايت ميشه به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اشاره كرد. اين سايت در مدت كمي رنكش 7 شد!

رنك 7 در ايران بالاترين رنك ممكنه هستش.

كافيه نكات سئو رو در سايتتون رعايت كنيد

موفق باشيد

واقعیتش من خیلی گیج شدم توی اینترنت سرچ میکنم 99% میگن وردپرس سئوی بیشتری داره حتی یکسری از سایتهای سرشناس هم که من تحقیق کردم اخیرا به وردپرس روی آوردن حالا من خودم هم وردپرس کار کردم هم جوملا و یکسری سیستم دیگه و از بین این 2 میخوام انتخاب کنم ولی نیمدونم چرا میگن سئو فقط وردپرس من باید چکار کنم که سایت بازدیدش به وردپرس برسه ؟ البته امنیت هم برام خیلی مهمه یکم به امنیت وردپرس شک دارم از پشتیبانیشون هم اصلا خوشم نیومد بخاطر همین الان اینجا هستم .