استفاده از قالب های سایتهای دیگر در جوملا2.5(ایجاد منو)
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من میخواهم از قالب سایت dell برای طراحی سایت خود استفاده کنم و بدلیل مبتدی بودن سوالاتی دارم.الان در مرحله ی ایجاد منوی مورد علاقه ام هستم.میخواهم یک منوی خوب که تا حداقل دو مرحله قابلیت داشتن زیر منو را داشته باشد ایجاد کنم.به سایت خود جوملا هم سر زدم و تمام منوهاشو که با جوملا 2.5 سازگاز بود بررسی کردم اما منوی مناسبی که free باشد پیدا نکردم.در ضمن من از dreamweaver هم استفاده میکنم.با توجه به اینکه یک سفارش کار گرفتم و مشکلات زیادی دارم اگر من رو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
از این کد منو باز شو استفاده کنید (سایت جوملا ORG از این کد منو استفاده میکند)
این کد منو قابلیت های Dropdown - قرار دادن عکس - HTML و ... برای آیتم ها را دارد و قرار است به زودی تبدیل به ماژول جوملا بشه و در قسمت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قرار داده بشه
2 کاربر زیر از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
نوشته اصلی توسط shmata[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از این کد منو باز شو استفاده کنید (سایت جوملا ORG از این کد منو استفاده میکند)
این کد منو قابلیت های Dropdown - قرار دادن عکس - HTML و ... برای آیتم ها را دارد و قرار است به زودی تبدیل به ماژول جوملا بشه و در قسمت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قرار داده بشه
سلام
دوست عزیز دمو هم دارید بزارید تا ببنیم چی از اب در میاد
شما باید این فایل را باز کنید (unzip) و به طور صحیح در پوشه قالب تون قرار بدید (فایلهای Css در پوشه CSS و image در پوشه مربوط به خودش و ...) بعد از فایل index.php قالب تون به این فایلها Refer کنید (در مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] توضیح داده شده)
در صورت نیاز میتونید فایلهای Css اش را بسته به نیازتون تغییر بدید. اگر براتون مفید بود با کلیک برروی دکمه Google+1 را فراموش نکنید
در صورتی که سوالی داشتید میتونید در انجمن مطرح کنید
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)