سلام بر همگی میخواستم بدونم برای اسلاید شو باید آدرس کدام قسمت رو بدم ممنون میشم پاسخ بدید؟

سلام بر همگی میخواستم بدونم برای اسلاید شو باید آدرس کدام قسمت رو بدم ممنون میشم پاسخ بدید؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست من
شما دقیقا چه کاری را میخواهید انجام دهید؟
موفق باشید
ممنون از پاسختون این آدرس وبسایت من هست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تو وبسایتم یک پلاگ این اسلاید شو گذاشتم حالا برای آدرس دهی عکس هاش نمیدونم آدرس کجا رو باید بدم![]()
باید از مدیریت ماژولها ماژولی که از نوع artfeaturedimageslider است را انتخاب کنید و در قسمت تنظیمات , تنظیمات مربوط به عکس هارا انجام بدید.نوشته اصلی توسط polarstar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من میدونم اسلایدر رو نصب کردم ولی نمیدونم برای آدرس دهی عکس ها آدرس پوشه کجا رو بدم برای اومدن عکس ها
از قسمت پارامترها و تنظیمات ماژول تون (میتونید یک عکس از این قسمت بگیرید) تا دقیقا عرض کنم کدام قسمت را تنظیم کنید.
من میدونم آدرس رو باید کجا وارد کنم ولی نمیدونم آدرس کجارو باید وارد کنم الان من آدرس یک فولدر مدیریت رسانه هارو میدم ولی پیغام
Could not open a directory stream for /home/u859721411/public_html//home/u859721411/public_html/images/
Warning: readdir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /home/u859721411/public_html/modules/mod_artfeaturedimageslider/mod_artfeaturedimageslider.php on line 90
میده حالا نمیدونم باید عکس هارو کجا بزارم و ادرس کجارو بدم.
چه آدرسی رو می دهید؟
ممکن است لازم باشد محتویات فایل mod_artfeaturedimageslider.php برای بررسی قرار داده شود.
ممنون
من اسلاید شو رو ایجاد کردم حالا در قسمت Path to images folder باید چه آدرسی وارد کنم؟ یا اصلا باید موقعیت عکس رو کجا وارد کنیم؟
شما باید یک پوشه ایجاد کنید و عکسهای مناسب را داخل آن بریزید و آدرس پوشه را در قسمت تنظیمات اسلایدشو بدید. موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)