ارسال 7 این تاپیک را بخوانید و پاسخ دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست

ارسال 7 این تاپیک را بخوانید و پاسخ دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
والا نمیدونم ورژن اکسپلورم چنده، ولی من تیکه شو ایمیجم زدم تفاوتی نکرده، خیلی از دوستامم گفتن این مشکل وجود داره تو سایتت، از کجا بفهمم ورژن اکسپلورم چنده؟ مرسی
سلام. اکسپلورر رو باز کنید ،از منوی help گزینه about internet explorer رو بزنید ،ورژن نمایش داده میشه .
مرسی ورژن 8 هستش ولی نمیدونم چرا عکس ها رو نشون نمیده![]()
نوشته اصلی توسط tafteh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما از پلاگین خاصی برای نمایش عکسها استفاده نکردین ؟
سلام، نه، تو هاست کپی کردم بعد ازش استفاده کردم، تو فایرفاکس هم همونطور که گفتم مشکلی نداره و درست نمایش داده میشه
سلام
پلاگيني روي سيستم شما فعال هستش كه با اينترنت اكسپلورر سازگاري نداره؟
پلاگين هاي خودتون رو غير فعال كنيد ببينيد اين مشكل به خاطر كدوم پلاگين هستش
بعد از انجام دادن اين كار در همين تاپيك اعلام كنيد
موفق باشيد
با سلام من با اینترنت اکسپلورر مشکل دارم می خواهم سی اس اس رو اصلاح کنم و
1 - css رو برای هر قسمتی که در اکسپلورر مشکل داره رو باید توی استایل شیت جدید بنویسم ؟؟؟(تایتل ها و هدر منو ها رو می خواهم گرد کنم در اکسپلورر )
2 - آدرس استایل شیت رو کجا باید قرار بدم (دستورش رو می دونم فقط پیدا نمی کنم کجا باید بزارم )
ممنون میشم از دوستان که جواب من رو هم بدن
ممنون از این همه راهنمایی 1 هفته است 3 تا درخواست و سوال کردم هیچ خبری نیست مثل اینکه سر این قبری که ما گریه می کنیم مرده ای وجود نداره(البته با عرض پوزش)
به احتمال زیاد اگه درست فهمیده باشم، چون براش تعریف نشده داره از حالت پیشفرش مرورگر استفاده میکنه و توی css تعریف نشده باید تعریف کنید توی همه مرورگر ها یجور نشون میدهنوشته اصلی توسط mehdiii [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)