سلام
با توجه به اینکه طبق آمارها بیشترین استفاده از مرورگرها مربوط به اینترنت اکسپلور هستش، سایت من رو فایرفاکس و... درست نمایش داده میشه ولی رو اکسپلور عکسها هیچکدوم نمایش داده نمیشه و به هم میریزه
باید چیکار کنم؟

سلام
با توجه به اینکه طبق آمارها بیشترین استفاده از مرورگرها مربوط به اینترنت اکسپلور هستش، سایت من رو فایرفاکس و... درست نمایش داده میشه ولی رو اکسپلور عکسها هیچکدوم نمایش داده نمیشه و به هم میریزه
باید چیکار کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
نوشته اصلی توسط sara66 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما دو تا راه دارید
اول اینکه کاربرانتون رو ملزم کنید یا پیشنهاد بدید که از مرورگرهای جدیدتری مثل فایرفاکس استفاده کنند
دوم اینکه با آشنایی کامل با css یک کد css اختصاصی برای IE بنویسید که زمانی که کاربر در IE سایتتون رو باز کرد اون کدها لود بشه و سایتتون به درستی نمایش داده بشه
کدش خیلی پیچیده هستش؟
نمیشه مثلا کدش رو بگید من تو cssکپی کنم?
![]()
سلام
شما باید کد سی اس اس خودتون رو برای اینترنت اکسپلورر تصحیح کنید ! کلاسها و در مجموعه فایل ویرایش شده را با یم دستور خیلی ساده میتونید در قالب مشخص کنید که اگر اینترنت اکسپلورر بود برای فایل سی اس اس فایل مورد نظر لود شود !
میزان آشنایی شما از سی اس اس و اپ تی ام ال چقدر هست ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
اطلاعاتم خیلی نیست
اگر ممکنه همون دستوری که میگید رو بدید و بگید کجای css باید بذارم
ممنون...
چه نسخه ای از اینترنت اکسپلورر سایت شما مشکل دارد ؟
در نسخه 9 و 8 و 7 بنده بررسی کردم تفاوت خاصی نداشت !
نسخه 6 هم که از رده خارج شده !
مشکلتون دقیقاً کدام نسخه هست ؟ با تصویر نمایش دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
من که آدرس سایت ندادم، چجوری دیدید مشکل سایت مشکل نداشت؟؟؟؟ دوستان خواهش میکنم راهنمایی بفرماید من چی کار کنم که مشکل حل شه ، با تشکر از خونسری همگی![]()
فراموش کردید توی پیغام خصوصی ارسال کرده بودید !؟نوشته اصلی توسط sara66
درود .
زبانهاي مختلفی براي کدنویسی صفحات وب ایجاد شده اند
تلاشهایی براي هماهنگ سازي و استاندارد کردن آنها شده است. همچنین فعالیت هایی به منظور هماهنگی مبدل
هاي وب (مرورگر ها) انجام شده است که تا حدي موفقیت آمیز بوده است اما در برخی مواقع مارا دچار مشکل هاي
آنرا تست می کنید و نتیجه opera طراحی می کنید و با مرورگر html جدي می کند. فرض کنید قالبی را به زبان
Internet دلخواهی می گیرید. اما زمانی که این قالب را روي وبسایت خود آپلود می کنید کاربري با مرورگر
آنرا مشاهده می کند و شاهد به هم ریختگی آن می شود. علت بروز این مساله تعریف متفاوت این مرورگر explorer
است. براي مقابله با این مشکل راه هاي زیادي وجود دارد. در درجه اول (Tags) ها از فاصله ها در برخی تگ ها
تست کنید. به عبارت فنی قالب خود را براي Internet Explorer پیشنهاد می شود در طول ساخت آنرا با مرورگر
این مرورگر بسازید. به احتمال زیاد با این قالب با دیگر مرورگرها هماهنگ خواهد بود. راه حل دوم درج برخی کد ها در
بود Internet Explorer هک می کنند تا در صورتی که مرورگر مخاطب IE قالب است که به اصطلاح قالب را براي
آنرا به صورت دیگري که دلخواه ما است نمایش دهد.
دوست عزیز شما باید ادرس سایت را قرار دهید تا با بررسی کد ها بتوانیم مشکل را بررسی و رفع کنیم .
موفق باشید .
آدرس سایت اینه:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بررسی کنید ببینیم باید چیکار کنم، ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)