-
نحوه نوشتن یک فرم «دلخواه» در جوملا 1.5
سلام
من یه فرم با HTML نوشتم که اعتبارش با jQuery چک میشه و با زبان PHP به پایگاه داده متصل میشه و باقیه قضایا
من یک سیستم جوملا هم دارم که براش تم نوشتم و...
حالا میخوام این فرم رو در یکی از صفحات این سیستم جوملا قرار بدم. میشه راهنمایی کنید که چجوری این فرم رو در یه صفحه جوملا قرار بدم؟
باید به کدوم بخش از مدیریت برم و کدی که در بالا توضیح دادم رو کجا باید قرار بدم؟
من به مدیریت مطالب رفتم و یه مطلب جدید ساختم و در بخش HTML اون کدی که برای فرم رو نوشتم قرار دادم و در صفحه ای که میخوام نمایشش دادم. اما همونطور که انتظار داشتم کدهای جاوااسکریپت و جی کوئری غیرفعال بودند.
به نظرم راه دیگه ای باید وجود داشته باشه. میشه راهنمایی کنید؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-04-2012 05:02 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما 3 راه دارید :
1. یا کد هایی که نوشتید رو تبدیل به یک افزونه جوملا کنید (که نیاز به آشنایی به هسته جوملا و ... دارد)
2. یا کدتونو در یک فولدر مجزا در هاستتون آپلود کنید و از مدیریت منوهای جوملا یک لینک خارجی به فرم موجود در آن فولدر بدید.
3. جوملا افزونه های زیادی برای ایجاد فرم دارد که میتونید از آنها استفاده کنید مثلا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط shmata : 04-04-2012 در ساعت 05:27 AM
-
-
ممنون از راهنماییتون
ولی من دو تا سوال برام پیش اومد:
1- میشه یه توضیحی در مورد لینک دادن به یه صفحه خارج از سیستم جوملا بدید؟ اولا چجوری این کارو انجام بدم؟ (با توجه به نحوه لینک دادن در جوملا و استفاده از <?php echo $this->baseurl ?> که باید بعد از هر href استفاده بشه) و ثانیا اینکه پس از لینک دادن به صفحه خارج از جوملا، صفحه موردنظر هم در تمی که سایر صفحات جوملا نمایش دادی میشن نمایش داده میشه؟
2- من تا حالا از افزونه های فرم ساز استفاده نکردم و علاقه ای هم به استفاده از اونا ندارم. اما با استفاده از این افزونه ها میشه validation فرم رو مثلا با جی کوئری انجام داد؟
ممنون
-
-

نوشته اصلی توسط
mr.soroush
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از راهنماییتون
ولی من دو تا سوال برام پیش اومد:
1- میشه یه توضیحی در مورد لینک دادن به یه صفحه خارج از سیستم جوملا بدید؟ اولا چجوری این کارو انجام بدم؟ (با توجه به نحوه لینک دادن در جوملا و استفاده از <?php echo $this->baseurl ?> که باید بعد از هر href استفاده بشه) و ثانیا اینکه پس از لینک دادن به صفحه خارج از جوملا، صفحه موردنظر هم در تمی که سایر صفحات جوملا نمایش دادی میشن نمایش داده میشه؟
2- من تا حالا از افزونه های فرم ساز استفاده نکردم و علاقه ای هم به استفاده از اونا ندارم. اما با استفاده از این افزونه ها میشه validation فرم رو مثلا با جی کوئری انجام داد؟
ممنون
در مورد Validation باید بگم بستگی به افزونه دارد ولی در کل بله در اکثر افزونه ها سیستم اعتبار سنجی وجود دارد .
در مورد استفاده از <?php echo $this->baseurl ?> برای لینک های خارجی خیر نیازی نیست .
شما باید ابتدا فرم تون (که حداقل هر فرمی یک صفحهHTML , PHP است ) را در آپلود کنید
مثلا یک پوشه به اسم form بسازید در root وب سرور تون این فایلهای فرم را در آن کپی کنید .
به مدیریت منوها بروید و در main menu (یا هر منو دیگری) یک آیتم جدید ایجاد کنید از نوع آدرس وب ایجاد کنید
و در قسمت لینک آدرس فایل Html فرمتونو که آپلود کردید بدید .
-
-
و با استفاده از این روش، فرم در تم جوملا نمایش داده میشه؟ (فکر نکنم ...)
-
-

نوشته اصلی توسط
mr.soroush
و با استفاده از این روش، فرم در تم جوملا نمایش داده میشه؟ (فکر نکنم ...)
خیر شما باید فایل html ای که میسازید شبیه theme جوملا باشه . اگر از افزونه های فرم ساز استفاده کنید این مشکل وجود نخواهد داشت.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)