-
مشکل عجیب اسکرول افقی صفجه با بسته نصبی زبان فارسی
سلام
من برای فارسی سازی در قالب REVISTA یوتم، از افزونه موجود در سایت جوملا جهانی استفاده کردم، متاسفانه موقع استفاده از زبان فارسی، در برخی صفحات اسکرول افقی چند صفحه ای ایجاد میشه که آخر سر به دوتا لینک زیر ختم میشه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر هم امتحان کردم.
چجوری میشه اینو برداشت؟ کلافم کرد
ممنون
ویرایش توسط sootac : 04-04-2012 در ساعت 09:01 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-04-2012 08:57 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
لینک صفحاتی که اسکرول دارد را بفرمائید .
-
-
فعلا سایت تو لوکال است
دمو رویستا یوتم را که نصب میکنم، همین که بسته فارسی ساز را نصب و فعال میکنم، اغلب منوها(منوهای single article)صفحشون اسکرول افقی میگیرن.
-
-
این اسکرول بخاطر امضای نالره، میدونید چجوری و ازکجا میشه برش داشت؟
-
-
سلام
دوست عزیز من توی نسخه اصلیش هیچ اشکال و اسکرولی نداره .
بعد این امضای نالره کجای قالب هستش ؟
-
-
سلام دوست عزیز
برو داخل مسیر زیر template\yoo_revista\warp\systems\joomla\layouts\c om_contetnt\article\default.php
و کد زیر رو حذف کنید مشکل برطرف میشه
<?php
$jms='PGgyPjxkaXYgaWQ9Inl0LXJ0Ij48YSBocmVmPSJodHRw Oi8vam9vbXRwLnJ1IiB0YXJnZXQ9Il9ibGFuayIgdGl0bGU9It GA0YPRgdC40YTQuNC60LDRgtC+0YAgSm9vbWxhIDIuNSI+0YDR g9GB0LjRhNC40LrQsNGC0L7RgCBKb29tbGEgMi41PC9hPjxicj 48YSBocmVmPSJodHRwOi8vam9vbS10ZW1wbGF0ZXMucnUiIHRh cmdldD0iX2JsYW5rIiB0aXRsZT0i0YTQsNC50LvQvtCy0YvQtS DQvNC10L3QtdC00LbQtdGA0YsgSm9vbWxhIj7RhNCw0LnQu9C+ 0LLRi9C1INC80LXQvdC10LTQttC10YDRiyBKb29tbGE8L2E+PC 9kaXY+PC9oMj4=';
echo base64_decode($jms);?>
-
کاربر مقابل از adiban عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام دوستان منم مشکل رو به صورت متفاوت دارم ببینید
با سلام من بسته zt_kaupi از شرکت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]را نصب کردم
وقتی که در حالت RTL قرار میدهم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سایت بصورت افقی اسکرول می شود
لطفا راهنمایی فرمایید برای رفع مشکل چه کنم
-
-
فارسی کردن قالب به این صورت نیست که فقط با یک direction کل قالب فارسی شه
شما باید به آدرس
بروید و در خط اول
direction:rtl را حذف کنید
مشکل تون حل میشه
(به علت وجود padding و margin , فاصله عرضها) اسکرول خورده برای فارسی کردن باید تک تک المنتها را راست چین کنید .
-
-
در فايل
template.css
در قسمت body
اين كد را وارد كنيد
overflow-x: hidden;
من هم اين مشكل را داشتم اما با اين روش حل شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)