سلام به همه ی دوستان
دوستان من من یه قالب رو زیاد دستکاری کردم . یعنی قشنگش کردم و هزار امکانات دیگه ...
حالا چطور این قالب رو که در localhost دارم روش کار می کنم و نصبه روی سیستم . چطور می تونم یه بسته نصب ازش درست کنم ؟
باتشکر

سلام به همه ی دوستان
دوستان من من یه قالب رو زیاد دستکاری کردم . یعنی قشنگش کردم و هزار امکانات دیگه ...
حالا چطور این قالب رو که در localhost دارم روش کار می کنم و نصبه روی سیستم . چطور می تونم یه بسته نصب ازش درست کنم ؟
باتشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود .
اگر قصد انتقال سایت از لوکال به هاست را دارید می توانید از اموزش زیر کمک بگیرید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
نه دوست عزیز این راه رو بلدم . که از قالب تو لوکال بک آپ بگیرم .
من این رو می خوام که چطوری وقتی یه قالبی رو تو لوکال نصب کردی و روش کار کردی ، بتونی اون قالب رو نصب کنی توی هاست بدون بکاپ گیری . یعنی دوباره این قالب رو بدون بکاپ نصب کنی ؟
سلام
برای این کار نیاز به ایجاد فایل templateDetails.xml دارید
در صورتی که فایل templateDetails.xml یکی از قالب های جوملا را باز کنید بهتر متوجه خواهید شد.
باید نام قالب / نام و مسیر فایل ها را در این فایل قرار دهید
برای آشنایی بیشتر آموزش زیر را ببینید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
سلام اقای فیروزمندان .
باتشکر از جوابتون .
ولی این ماله قالب هستش . من می خوام از کل جوملا یا نسخه کویک استار و یا همان بسته کامل جوملا نسخه نصبی بگیرم چطور هستش ؟
لطفا اگه میشه آموزشش هم فارسی باشه . بهتره .
باتشکر
سلام دوستان .
اموزشش رو گیر اوردم ولی تو یک مرحله هست که گیر کردم . ممنون می شم کسی کمکم کنه .
این لینکه آموزشش هستن .
تو این مرحله گیر کردم .
تو پست دومش !
+ و در ادامه تمام جدول هاي مربوط به #__users و #__session را حذف كنيد.
هیچ کسی نیست به سوال ما رسیدگی کند ؟
سلام
شما هر كدوم از دو عبارت رو به صورت جدا تو فايل seample-data.sql سرچ كن ، پيداشون كه كردي قسمت اخر هر جدول رو حذف كنيد.
موفق باشيد
دوست عزیز من اون ها رو پیدا کردم ولی نمی دونم باید کجایش رو حذف کنم . عکس یکی از جدول ها رو گرفتم که مربوط به جدول #__users
باید مثلا کجاش رو حذف کنم .
از خط 1644 تا 1649 ، يعني تمام خط هاي مربوط به dumping data for table
علاقه مندی ها (Bookmarks)