سلام. من اطلاعاتم کمه میخوام بدونم چطور می تونم سایتم رو وقتی که در حال بروزرسانی هست بصورت یک تایمر -مثل فلش- از زمان باقیمانده راه اندازی سایت نشوان بدم؟
آیا کامپوننتی وجود داره؟

سلام. من اطلاعاتم کمه میخوام بدونم چطور می تونم سایتم رو وقتی که در حال بروزرسانی هست بصورت یک تایمر -مثل فلش- از زمان باقیمانده راه اندازی سایت نشوان بدم؟
آیا کامپوننتی وجود داره؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
نوشته اصلی توسط mitra2579 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز
برای این منظور شما باید از قالب های آماده برای چنین ساختاری استفاده کنید ، اصولا توی جوملا چنین چیزی نداریم
ولی میتونید به فرض مثال سایت رو به صورت آفلاین در بیارید و بگید که سایت در حال بروزرسانیست.
اما تایمر فلش رو باید مجزا از جوملا تهیه کنید.
نوشته اصلی توسط parsnest [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی منظور شما اینه که یک قالب تهیه کنم که یک فایل فلش فقط نشان بده؟
یه کم کاملتر میشه توضیح بدید؟
خیر
برای نمایش اون صفحات شمارش معکوس شما باید از اسکریپت اماده برای همون کار استفاده کنید.
و در واقع یک ساختار کاملا مجزا از جوملا خواهید داشت.
ببخشید ولی من نفهمیدم. آدرسی هست که توضیح کامل در این مورد رو بشه مطالعه کرد؟نوشته اصلی توسط parsnest [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما مي تونيد صفحات آفلاين رو از اينجا ببينيد
designmodo.com/under-construction-html-templates
اين تمپليت ها جداگانه هستند و به جوملا هيچ ارتباطي ندارند
موفق باشيد
ببخشید شاید سوالهای من پیش پا افتاده باشه اما این فایلها رو من گرفتم کدوم قسمت باید کپی کنم؟نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)