-
مشکل تغییر فونت سایز
با سلام من جدیدا سایتم دچار این مشکل شده که در بعضی از صفحات مثلا در حال حاضر صفحه 2 فونت نصف صغحه نرماله ولی فونت نصف دیگر سایت کلفت شده لطفا کنک نمایید من چی کار کنم؟
آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-05-2012 11:13 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز شما باید برید تو قسمت css قالبتون .
و همه font-size ها رو 11px کنی البته با فونت tahoma . بعد همه فونت ها نرمال میشن .
بعد اگه خواستی از کلفتی درشون بیاری باید باز هم توی css متیغر bold رو حذف کنید .
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
jozef2070
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزیز شما باید برید تو قسمت css قالبتون .
و همه font-size ها رو 11px کنی البته با فونت tahoma . بعد همه فونت ها نرمال میشن .
بعد اگه خواستی از کلفتی درشون بیاری باید باز هم توی css متیغر bold رو حذف کنید .
موفق باشید
با سلام و ممنون از جوابتون... اگه دقیقا توضیح بدید خیلی ممنون می شم چون من کامل مبتدی ایم با تشکر
-
-
با سلام
دوست عزيز من سايت رو ديدم
منتهاي مراتب اين عدم توازن تو سايز فونت ها لازمه، تو طراحي سايت لزوما همه جاي سايت با يك سايز فونت نيست
لطفا دقيق بفرمايين كدوم مطلب تا من بهتر راهنماييتون كنم.
با تشكر
-
-

نوشته اصلی توسط
shahrouz2020
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام و ممنون از جوابتون... اگه دقیقا توضیح بدید خیلی ممنون می شم چون من کامل مبتدی ایم با تشکر
هنگام ایجاد مطالب میتونید از ادیتور جوملا سایز فونت ها را تغییر بدید اگر قسمت دیگری مد نظرتون هست که تغییر بدید لینک همون صفحه را بدید تا دقیقا بهتون بگم کجا رو ویرایش کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)