ا سلام
من می خواهم یک امکان را به بخشی که مطلب را ایجاد می کنم اضافه کنم
مثلا زمان مطلب زدن بگم رنگ عنوان داخل سایت چطور نمایش داده شود
برای این کار باید کجای جوملا را ویرایش کنم
متشکر می شوم دوستان پاسخ بدهند

ا سلام
من می خواهم یک امکان را به بخشی که مطلب را ایجاد می کنم اضافه کنم
مثلا زمان مطلب زدن بگم رنگ عنوان داخل سایت چطور نمایش داده شود
برای این کار باید کجای جوملا را ویرایش کنم
متشکر می شوم دوستان پاسخ بدهند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
من تا الان همچين چيزي تو جوملا ديدم و نشنيدم، ولي به نظرم جوملاتون بايد سفارشي سازي بشه واسه اين ار به سادگي نيست
بازم اگه دوستان جز اين ميدونن به من هم بگن ممنون ميشم.
با تشكر
کاری که شما تصمیم دارید انجام بدید امکان پذیره ولی نه به صورت wizard (با کلیک برروی چند دکمه) شما میتونید برای عناوین مطالب تون چندین کلاس در css بنویسید که هرکدام مطلب را به یک نحوی نمایش میدهند و هنگام ایجاد مطلب کلاس دلخواه را به مطلب مربوطه اختصاص بدید .نوشته اصلی توسط iran.1440 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام دوست گرامی این کار شدنی است برای شما مثال می زنم شما می توانید چندین رنگ مشخص کنید و بعد به عنوان مطالب و ... من مشکل برنامه نویسی ندارم فقط نمی دانم چند جا ، کجا را ویرایش کنم همین دوستان و مدیران انجمن 100% می دانند اگر لطف کنند متشکر می شوم
شما باید علاوه بر تغییر در قسمت html مطالبی که ایجاد میکنید فایلها template.css یا template_rtl.css را ویرایش کنید.نوشته اصلی توسط iran.1440 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام و تشکر
بله مشکل من این است که چطوری زمانی که مطلب را اماده کردام بهش بگم که عنوانی که در css براش تعریف کردام استفاده کند و عنوان را ابی یا قرمز نشان دهد؟
شما به پوشه css قالب تون بروید و فایل template.css (اگر وجود داشت template_rtl.css) باز کنید این کد را به انتهای این فایلها اضافه کنیدنوشته اصلی توسط iran.1440 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در واقع ما با این کار 2 کلاس css نوشتیم که هر کدام به یک طریقی عنوان قسمتی که ما میخواهیم را نمایش میدهدکد:.exclusive p{color:#ff0;text-decoration:underline;} .announcement p{color:#777;font-weight:bold;}
بعد در مدیریت مطالب زمانی که مطلب جدید ایجاد ایجاد میکنید در خط اول یک عنوان برای مطلب تان بنویسید و سپس دکمه html را بزنید
بعد اون عنوان در داخل یک div که از کلاسهایی که تعریف کردیم استفاده میکند قرار دهید به این صورت
یاکد:<div class="exclusive"> <p>عنوان اول</p> </div>
بعد مطلب را ذخیره کنید.کد:<div class="announcement"> <p>عنوان دوم</p> </div>
با سلام
ممنون از پاسخ کامل و جامع شما
یک مثال جامع می زنم :
این سایت را ببنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قسمت آخرین عناوین را نگاه کنید متوجه منظور من خواهید شد
این روشی که شما گفتید برای این کار که در عکس
مشخص است برای این عنوان نمی شود از روشی که شما فرمودید استفاده کرد
با تشکر
با سلام
کسی از دویتان متوجه منظور من شده لطفا من راهنمایی کنند
من فقط یک راه دارم اینکه اون بخشی که عنوان مطلب (کد) قرار دارد را پیدا کنم و در جلوی کن یک تیک اضافه کنم که این عنوادن ساده - رنگ سیاه ، مهم - رنگ قرمز نشان دهد
حالا این کد کجای جوملا است نمی دانم
می خواهم دوستان من راهنمای کنند
از استاد های محترم خواهش می کنم اگر می توانند من را راهنمای کنند
با تشکر
سلام
چقدر دانش php دارید ؟ آیا به api جوملا آشنایی دارید ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)