-
چگونه می توان مثل اینو ساخت
ببخشید من می خواستم ببینم این از مامبو استفاده کرده و اگر از مامبو استفاده کرده کسی می دونه قالبشو ساخته و یا از جایی دانلود کرده و اگر اونو کسی دیده لینک دانلود شو بذاره دمش گرم لطفا سریع جواب بدید آدرس سایته که من می گم :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
;D
-------------------------------------------------------------------------------------------
طراح قالب وبلاگ عضو شید و قالب وبلاگ دانلود کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-19-2007 08:05 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : چگونه می توان مثل اینو ساخت
بله مامبو هست
لطفا انتظار نداشته باشید سوالی رو که میپرسید تا رفرش میکنید جواب بگیرید!
اون قالب هم akostyle هست تو اینترنت سرچ کنید به جواب میرسید
-
-
[quote author=محمد link=topic=4219.msg25848#msg25848 date=1169237600]
بله مامبو هست
لطفا انتظار نداشته باشید سوالی رو که میپرسید تا رفرش میکنید جواب بگیرید!
اون قالب هم akostyle هست تو اینترنت سرچ کنید به جواب میرسید
[/quote]
با سلامی دوباره ببخشید از طرز صحبتم عضر می خواهم و بعد هم من این کلمه را همه جوره تو گوگل سرچ کردم ولی نمی یاد که نمیاد چیزی به این نام نداره اگه میشه شما لینک دانلودشو بگذارید با تشکر از شما آقا محمد و از همکارانتان به خا می سپارمت
یا علی
-
-
ببخشید ولی وقتی من اونجوری حرف نزنم کسی تا صد سال دیگم جوابمو نمیده با تشکر یه جواب خوب اگه می شه به من بدید.
-
-
[size=10pt][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/size]
20 ) انجمنهای مامبولرن برای پاسخ گویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخ دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
لطفا خیلی رعایت کنید! اینجا هیچ سوالی بی جوای نمونده تا به حال ولی ما دینی هم به شما نداریم که بخوایم سوالتون رو 3 سوت جواب بدیم !!!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)