-
بیایید از فونتهای ایرانی استفاده و حمایت کنیم
سلام به همه دوستان
ببخشید چون توی بخش عمومی سایت امکان پست نوشتن نبود اینجا می نویسم. خطابم به همه دوستان است و در وهله بعد مدیر محترم جوملا فارسی و تیم ارزشمندشان
به نظرم می رسه باید از یه جایی آغاز کنیم و برای حمایت از ایران و ایرانی از فونتهای کاملا ایرانی که با چشمهای ما آشنایی کامل داره استفاده کنیم. تقریبا همه دوستانی که اینجا عضو هستند یا خودشان سایت دارند یا مدیر سایت یا سایتهایی هستند. چقدر خوب است که محتوای سایتهای خود را با قلم فارسی مانند میترا زینت بخشیم. به این سایت مثلا نگاه کنید:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این سایت متعلق به من نیست و من فقط اون رو با جوملا طراحی کردم. مدیران محتوای سایت از من خواستند که از فونت میترا استفاده کنم و بعد دیدم چقدر زیبا شد.به نظر من از ویژگیهای استفاده از فونتهای ایرانی یکی چشم نواز بودنشه. دیگر اینکه چشم دیرتر خسته میشه و آزار نمی بینه. دیگر اینکه با روح ایرانی سازگارتره تا فونتهایی مانند آریال و تاهوما و ... .
اگر این قلمها رو ندارید می تونید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کنید.
چقدر خوبه دوستان اگر این مطلب رو پسندیدند در اولین اقدام یه سری به css سایتشون بزنند و font-family را مساوی با میترا نازنین یا دیگر فونتهای چشم نواز فارسی تغییر دهند. بدیهی است که این اقدام اگر از طرف مدیریت جوملا فارسی صورت گیرد تشویقی برای دیگران نیز خواهد بود.
می تونیم توی همین پست یا یک پست جداگانه سایتهایی که تغییر قلم دادند را معرفی کنیم برای تشویق بیشتر دیگر کاربران.
ببخشید اگر دست به نوشتنم خوب نیست و قلم شیوایی ندارم. مهم مطلب بود که به محضرتان تقدیم کردم.
یا علی
ویرایش توسط saghy_110 : 04-07-2012 در ساعت 08:21 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
5 کاربر زیر از saghy_110 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
04-07-2012 08:17 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
وب سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نیز از فونتهای فارسی استفاده کرده
ابتدا فونت Yekan رو نمایش می ده
اگه این فونت موجود نبود از فونت ترافیک استفاده می کنه و در نهایت اگه هیچکدوم از فونت ها تو سیستم موجود نبود از Tahoma استفاده می کنه
ویرایش توسط hadi anvari : 04-07-2012 در ساعت 02:03 PM
-
2 کاربر زیر از hadi anvari عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام
كار بسيار پسنديده اي هستش
بنده خودم توي كارهاي قالب جديد سعيم بر اين بوده كه كه از فونت هاي فارسي استفاده كنم و اين فونت رو گسترش بدم
الان شما توي طراحي سايتي كه داديد فونت رو از سيستم طرف فراخوني كرديد. حالا فونت ميترا فونتي قديمي هست و در اكثر كامپيوتر ها يافت ميشه. اگر فونت ناشناخته باشه بايد از فونت فيس استفاده كنيد
مشكل اصلي ما روي همين فونت فيس هست. فونت هاي اصلاح شده روي كروم و چند مرورگر ديگه جواب نميده. در حال حاضر مرورگرهايي مثل فايرفاكس(از نسخه ي 3.6 به بعد)، اينترنت اكسپلورر(باكمال تعجب از نسخه ي 6 به بعد!) اپرا( از نسخه ي 10 به بالا) فونت ها رو از روي سرور اجرامي كنند.
ما 4 پسوند فونت داريم كه هر 4 پسوند بايد فراخوني بشه تا فونت در همه ي مرورگر ها به خوبي نمايش داده بشه.
يكي پسوند ttf هست كه فايرفاكس و اپرا اجرا مي كنند. اصلاح اين فونت به راحتي امكان پذيره
يكي پسوند eot هست كه صرفاً براي اينترنت اكسپلورر هست. ويرايش اين فونت ها با مشكلاتي همراه هست و تنها يك سايت تونسته فونت هاي فارسي رو خوب تبديل كنه(اين سايت كانورتور انلاين داره)
پسوند svg كه چندان مهم نيست و برخي مرورگر ها از اون پشتيباني مي كنند. اين پسوند رو هيچ ستايتي براي فونت هاي فارسي پشتيباني نمي كنه
پسوند woff كهمهمترين پسوند هستش كه قابل اجرا بر روي اكثر مرورگر ها مثل كروم، فاير فاكس و ... هستش. متأسفانه اين پسوند رو هيچ سايتي نتونسته براي فونت هاي فارسي خوب تبديل كنه. كلاً فونت هاي utf8 اين مشكلات رو دارند.
اگر سايتي زده بشه براي اين كه بتونيم كانورتوري آنلاين براي اين فونت هاداشته باشيم قطعاً همه ي طراحان سايت به جاي استفاده از فونت كسل كننده ي تاهوما يا آريال از اين فونت ها استفاده مي كنند.
موفق باشيد
-
4 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام
روش استفاده صحيح از فونت فيس براي فونت هاي پارسي رو اينجا توضيح داده:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اينم پكيج فونت هاي اصلاح شده پارسي (شامل 40 فونت) :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد.
-
4 کاربر زیر از ezoji عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
ezoji
سلام
روش استفاده صحيح از فونت فيس براي فونت هاي پارسي رو اينجا توضيح داده:
اينم پكيج فونت هاي اصلاح شده پارسي (شامل 40 فونت) :
موفق باشيد.
آقای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز،
این فونت ها رو دانلود کردید و دیدید؟
هر سه فرمت مهمی که شما فرموده بودید رو داره. من تست کردم مشکلی نداشت. لطفا شما هم امتحانی کنید و اگر مقبول افتاد این فونت های ایرانی را همگانی تر کنیم. منتظر پاسختون هستم
یا علی مدد
-
-
بله فونت ها رو ديدم
براي من جواب نداد اين فونت ها. البته فكر كنم چون روي لوكال هستم اينجوريه
من فونت رو مجدداً فراخوني مي كنم كه اگر نصب بود ديگه از سرور لود نشه.
فونت هاي زيادي هست كه اين قابليت ها رو ندارند. فقط اين 40 فونت كافي نيست و بايد فونت هاي بيشتري رو اضافه كرد
موفق باشيد
-
-
سلام
با اجازه آقای صفا جو
این روش های گفته شده با فونت فیس برای اینترنت اکسپلور در همه نسخه ها جوابگو نیست و سرعت لود فونت هم خیلی پایین است
درثانی با بعضی از نسخه های فایرفاکس مشکل دارد
من برای طراحی قالب هایم و استفاده از فونتهای فارسی از راهی استفاده میکنم که 100 درصد تست شده و قابل اجرا بر روی تمام مرورگر ها و نسخه های آنهاست و به فونت شما کاری نداره که استاندارد هست یا نه!
این روش با ابزاری به نامBifon است که با جی کوئری پیاده سازی میشود . در ادامه آموزشش رو قرار میدم
بیفون ابزاری است برای نمایش متون فارسی به همراه انگلیسی با فونتی غیر از فونت های استاندارد در صفحات HTML . این ابزار بدون هیچ وابستگی به پلاگین امکان نمایش هر فونتی را در تمامی مرورگر ها فراهم می کند .
این ابزار شامل دو بخش اصلی می شود :
۱ – Font Generator
این بخش پس از دریافت فونت آن را به صورت SVG در قالب VML در یک فایل JS به شما می دهد.
۲ – The Renderer
این بخش شامل یک ابزار به صورت javascript است که با استفاده از فایل خروجی Font Generator متن مورد نظر شما را در صورت امکان در Canvas و در غیر این صورت به صورت VML Shape رسم می کند.
از مزایای این روش می توان به Cross Browser بودن ، سادگی در اجرا ، استفاده از Shadow و Gradient در قالب متن ، حجم نسبتاً کم فایل فونت ( به صورت gZip ) ، خروجی مشابه در تمامی مرورگر ها اشاره کرد.
موارد زیادی از استفاده از این روش را در قالب هایی که برای wordpress طراحی شده اند ، می توان یافت.
این هم لینک های دانلود و آموزش 
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
انشالله مورد استفاده قرار گیرد.
شاد زی !
ویرایش توسط ITGirl : 04-15-2012 در ساعت 09:20 PM
-
3 کاربر زیر از ITGirl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام
متشكر از اطلاعات خوبتون
در يكي از سايت ها عيبي رو براي بيفن گفته بودند كه اگر اشتباه نكنم مشكل با utf8 بود
البته من هنوز تست نكردم و اميدوارم روي همه ي مرورگر ها كار كنه. فونت فيس رو من با اينترنت اكسپلورر 7 تا 9 تست كردم. با فاير فاكس 3.6 تا 10 هم بدون مشكل بود. اپرا هم از 10 به بعد جواب مي داد(نسخه هاي قديمي رو اطلاع ندارم). تنها ايرادش با كروم بود كه آنلاين تست نكردم و به گفته ي دوستان مشكلي در حالت آنلاين نداره و جواب ميده
اما هر دو روش خوبه و دوستان مي تونن بنا به نيازشون استفاده كنند
ممنون از شما
موفق باشيد
-
-
خواهش میکنم
راستش من چند ماهی هست با انواع فونتها از این روش دارم استفاده میکنم و مشکلی نداشتم
در مورد فونت فیس فقط مشکل بارگذاری خیلی چشم گیره
به هر حال روشهای متفاوتی هست که من هم به عنوان کاربری مبتدی اعلام کردم
درضمن اگر دوستان سوالی در مورد این روش داشتند اگر بتونم مشکلشون رو حل کنم در خدمتشون خواهم بود
شاد زی!
-
-
سلام
وقتی از فونت میترا استفاده میکنم روی کامپیوتر های ویندوزسون خیلی خوبه ولی روی کامپیوترهای xp با همون مرورگر زیاد جالب نمیشه
متاسفانه پارامترهای زیادی در نمایش فونت دخیل اند که بعید میدونم با روش های موجود بشه کنترل اش کرد
من خوشبختانه در محل کارم کامپیوتر با مرورگرهای مختلف به وفور زیاده (از ie6 گرفته به بالا)
نتیجه ای که دیدم وحشتناک بود و مصداق بیت شعر ذیل بود :
هر کسی از ظن خویش شد یار من
ضمنا it girl عزیز لینک های دانلود شما expired شدند
لینک جدید:
موفق باشید
ویرایش توسط poonoodi : 04-16-2012 در ساعت 10:56 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)