سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 34

موضوع: بیایید از فونتهای ایرانی استفاده و حمایت کنیم

تشکر شده 7 بار در 3 ارسال
    سلام به همگی
    دوستان مطالب زیادی مطرح کردند و من خوشحالم که این بحث مورد توجه قرار گرفت اما چیزی که هست اینه که یه قاعده عقلی میگه: اگر همه خوبیهای یک چیز را نمی توان به دست آورد نباید همه آن را هم رها کرد. اگر برخی مشکلات در استفاده از برخی فونتها وجود داره نباید باعث بشه که کلا ما دست از این قلم های زیبا بکشیم و به تاهوما و آریال و... رو بیاریم. مثلا دوستمون فرمودند با فونت میترا توی xp مشکل دارند خب من فکر می کنم که ایشون فونتی که استفاده کردند مشکل داشته چون من هم توی xp و هم توی مرورگرهای لینوکس چه با کروم و چه با فایرفاکس و در ویندوز با مرورگرهای دیگه مانند نت اسکیپ یا آوانتا و... تست کردم و هیچ مشکلی نبوده. لینک دانلود فونتهای فارسی سالم رو اول این پست قرار دادم. در کل می خوام بگم باید از جایی شروع کرد و این نواقص یواش یواش برطرف خواهند شد. مثلا مطلبی که دوست عزیزمون IT Girl فرمودند مطلب خوبیه البته من هنوز وقت نکردم کامل نگاه کنم.
    اگر شما دوستان صلاح می دونید می تونیم به یک نتیجه قطعی درباره استفاده از این فونتها برسیم و بعد برای جاانداختن در فضای مجازی جامعه ایرانی سایتی در این زمینه بزنیم و مثلا فونتهای سالم رو برای دانلود بذاریم یا سایتهایی که به مرور به این رش رو میارند رو معرفی کینم و یا اینکه روشهای مختلف استفاده از فونتهای فارسی رو ارائه بدیم و هزار مطلب دیگه که شما بیش از من به این امور آگاهی دارید.
    ببخشید طولانی شد
    منتظر نظرات دوستان هستیم
    یا علی مدد

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 490 بار در 360 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط saghy_110 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام به همگی
    لینک دانلود فونتهای فارسی سالم رو اول این پست قرار دادم. در کل می خوام بگم باید از جایی شروع کرد و این نواقص یواش یواش برطرف خواهند شد. مثلا مطلبی که
    سلام لينك شما مشكل داره
    ضمنا نحوه و روش كار خودتون رو هم ذكر نكرديد
    من روش هايي كه دوستان گفتن رو بررسي كردم
    خيلي طول و تفصيل داشت (مخصوصا روش دوستمون it girl) كه اصلا به پايان نرسوندمش

با تشكر

تشکر شده 7 بار در 3 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام لينك شما مشكل داره
    ضمنا نحوه و روش كار خودتون رو هم ذكر نكرديد
    من روش هايي كه دوستان گفتن رو بررسي كردم
    خيلي طول و تفصيل داشت (مخصوصا روش دوستمون it girl) كه اصلا به پايان نرسوندمش

با تشكر
    سلام دوست عزیز.
    راههایی که دوستان گفتند پیچیده است و یه مقداری شاید بشه گفت ایده آل نگریه. من پایین ترین سطح کار رو عرض کردم و میشه از اینجا شروع کرد. فونتها رو با دستور عمولی css فراخوانی کرد و توی سایت هم برای دانلود قرار داد. شاید کسی اعتراض کن بگه ای بابا ما این همه راه گفتیم این آخر حرف خودش رو میزنه اما نظر من اینه که هر کدوم از این راهها اشکالاتی دارند. اصلا عیبی نداره هر کس هر راهی که به نظرش بهتر میرسه رو انجام بده ولی من باز هم می گم اگر نمیشه به اون سطح ایده آل رسید همین رو هم از دست ندیم یعنی اینکه مرورگرهایی مثل فایرفاکس و کروم و حتی ie این فونت ها رو نشون بدند بهتر از اینه که اصلا نشون ندند. اگر شما توی سایتتون فونتها رو برای دانلود بذارید بهتره که اصلا نباشه هرچند من معتقدم امروزه شاید دیگه کسی نباشه که فونتهایی مثل میترا و نازنین رو نداشته باشه . مجبور نیستیم اول کار از همه فونتهای فارسی استفاده کنیم دو تا یا نهایتا سه تا فونت رو انتخاب کنیم . مگر غیر از اینه که امروز اکثر سایتها با تاهوما است نهایتا با آریال. خب ما هم بیایم با دوتا فونت میترا و نازنین شروع کنیم اگگر تونستیم همین رو گشترس بدیم که فبها و الا باز هم چیزی رو از دست ندادیم.
    لینک دانلود سالم ترین فونت های فارسی را هم از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]دانلود کنید.
    یا علی مدد

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    سلام

بالاخره عيب بيفن رو متوجه شدم

گويا اين كار سرعت زيادي رو صرف پردازش فونت ميكرد
    در ضمن از utf8 به خوبي ساپورت نمي كنه(به گفته ي بعضي ها اصلاً ساپورت نمي كنه)

بهترين دستور همون فونت فيس هست كه چند وقته دنبال يه سايت كانورتور خوبم كه به درستي به utf8 تبديل كنه ولي هنوز پيدانكردم

موفق باشيد

نقل قول نوشته اصلی توسط saghy_110 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام دوست عزیز.
    راههایی که دوستان گفتند پیچیده است و یه مقداری شاید بشه گفت ایده آل نگریه. من پایین ترین سطح کار رو عرض کردم و میشه از اینجا شروع کرد. فونتها رو با دستور عمولی css فراخوانی کرد و توی سایت هم برای دانلود قرار داد. شاید کسی اعتراض کن بگه ای بابا ما این همه راه گفتیم این آخر حرف خودش رو میزنه اما نظر من اینه که هر کدوم از این راهها اشکالاتی دارند. اصلا عیبی نداره هر کس هر راهی که به نظرش بهتر میرسه رو انجام بده ولی من باز هم می گم اگر نمیشه به اون سطح ایده آل رسید همین رو هم از دست ندیم یعنی اینکه مرورگرهایی مثل فایرفاکس و کروم و حتی ie این فونت ها رو نشون بدند بهتر از اینه که اصلا نشون ندند. اگر شما توی سایتتون فونتها رو برای دانلود بذارید بهتره که اصلا نباشه هرچند من معتقدم امروزه شاید دیگه کسی نباشه که فونتهایی مثل میترا و نازنین رو نداشته باشه . مجبور نیستیم اول کار از همه فونتهای فارسی استفاده کنیم دو تا یا نهایتا سه تا فونت رو انتخاب کنیم . مگر غیر از اینه که امروز اکثر سایتها با تاهوما است نهایتا با آریال. خب ما هم بیایم با دوتا فونت میترا و نازنین شروع کنیم اگگر تونستیم همین رو گشترس بدیم که فبها و الا باز هم چیزی رو از دست ندادیم.
    لینک دانلود سالم ترین فونت های فارسی را هم از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]دانلود کنید.
    یا علی مدد
    سلام

دوست عزيز
    الان سايت هاي جوملايي خودشون رو كشتند از بس به بازديدكنندگان گفتن كه از مرورگر فايرفوكس استفاده كنيد
    اصلا فايرفوكس به جهنم حداقل مرورگر ie خودتون رو بروز كنيد
    اما دريغ از گوش شنوا

همين ديروز بالاي سر شخصي بودم كه داشت يه صفحه رو ميخوند كه بالاش با خطوط درشت نوشته شده بود كه مرورگر شما قديمي است(امكانات قالب هاي جديد)
    اما طرف اصلا گوشش بدهكار اين پيام ها نبود و داشت راه خودش رو ميرفت
    اصلا بروز كردن مرورگر در 80 درصد بازديدكنندگان اينرنت معني و مفهوم نداره

حالا شما ميفرماييد ازشون بخواهيم كه بياييد فونتهاي ما رو دانلود و جايگزين فونتهاي ويندوز خودشون بكنند و...
    اين ديگه از محالات است

با تشكر

پونودي عزيز فونت فيس از نسخه ي 6 به بعد اينترنت اكسپلورر با پسوند eot كار مي كنه و مشكلي نداره

مرورگرهاي ديگه هم كه هميشه آپديت هستند و بدون اجازه آپديت مي كنند(فاير فاكس يك نمونه شه)

موفق باشيد

8. کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سلام

جناب صفاجوی عزیز
    من خیلی روی این فونت فیس با توجه راهنمایی که دوستمون گذاشتن کارکردم
    ولی مشکلی که بوجود می امد این بود که وقتی دستور ذیل در template.css گذاشته میشه css قالب رو بهم میریزه
    فرضا برای فونت میترا
    کد:
    @font-face {
        font-family: 'BMitra’;
        src:url('font/BMitra.eot?#’) format(‘eot’),    
              url('font/BMitra.woff') format('woff'),
              url(‘font/BMitra.ttf’) format(‘truetype’); 
    }
    این دستور رو در css مازول هم استفاده کردم همین اتفاق افتاد

در فایل های زیر مجموعه پوشه css و فایلی که فقط سی اس اس فونت ها رو هدایت میکرد قرار دادم و اونجا هم عملکرد درستی نداشت
    و باعث میشد کل تنظیمات فونت ها در حالت های مختلف ان اصلادیده نشه و همه چیز یکنواخت بشه (سایز فونت پاراگراف با عنوان و ...)

اگر امکانش هست یک راهنمایی در این زمینه داشته باشید

با تشکر

كدهاي شما توي علامت هاي سمبلي ايراد داشت. اين دستور اصلاح شده رو جايگزين كنيد:
    کد:
    @font-face {
        font-family: 'BMitra';
        src:url('font/BMitra.eot?#') format('eot'),    
              url('font/BMitra.woff') format('woff'),
              url('font/BMitra.ttf') format('truetype'); 
    }

11. کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 31 بار در 23 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام

بالاخره عيب بيفن رو متوجه شدم

گويا اين كار سرعت زيادي رو صرف پردازش فونت ميكرد
    در ضمن از utf8 به خوبي ساپورت نمي كنه(به گفته ي بعضي ها اصلاً ساپورت نمي كنه)

بهترين دستور همون فونت فيس هست كه چند وقته دنبال يه سايت كانورتور خوبم كه به درستي به utf8 تبديل كنه ولي هنوز پيدانكردم

موفق باشيد
    من مشکلی با فونتها ندیدم
    اما این روش برای html5 هستش و بهتره برای قالبهایی که کاملا با html5 پیاده شده اند استفاده شه
    در ضمن فایرفاکس بعضی کاربران آپدیت نیست. من روی سیستم کسی که همیشه هم به اینترنت وصل هست ندیدم آپدیت شده باشه
    و فونت فیس از یه نسخه ایی به بعد برای مرورگر فایرفاکس مشکلی نداره اما ماقبلش درست کار نمیکنه
    برای کانورتورم ممنون میشم یه سایت خوب معرفی کنید
    من با کانورتوری که خود موزیلا پیشنهاد کرده کار میکنم
    بهتر سراغ دارین؟ ممنون میشم در جریان بذارین

فكر نكنم كسي توي اين فروم باشه كه نرم افزارهاش ازمن قديمي تر باشه!
    نسخه ي فايرفاكسي كه من استفاده مي كنم 3.6، اپرا 10،اينترنت اكسپلورر7 و كروم 10!
    من با اين اوصاف فونت فيس روبه خوبي مي تونم ببينم
    من توي اين نسخه ها فونت فيس رو تست كردم
    تنها چيزي كه اذيتمي كرد كروم بود كه با توجه به اينكه خودشون گفتند ttf رو ساپورت مي كنه ما چيزي نديديم ازشون
    اما حدس من ازاينه كه با woff مشكل دارند اينها. من كانورتوري براي woff نديدم كه فارسي ساپورت كنه.

اين سايت براي eot هستش كه اينترنت اكسپلورر 6 تا 10 رو ساپورت مي كنه(utf8 رو هم ساپورت ميكنه):
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    ttf هم اگر اصلاح شده و يونيكدش رو پيدا كرديد مي تونيد براي مرورگرهاي فايرفاكس استفاده كنيد

براي فونت هاي انگليسي اين سايت خوبه:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

اگر فونت به پسوند otf داريد مي تونيد از اين كانورتور براي تبديل به woff استفاده كنيد:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

موفق باشيد

14. کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین