-
بیایید از فونتهای ایرانی استفاده و حمایت کنیم
سلام به همه دوستان
ببخشید چون توی بخش عمومی سایت امکان پست نوشتن نبود اینجا می نویسم. خطابم به همه دوستان است و در وهله بعد مدیر محترم جوملا فارسی و تیم ارزشمندشان
به نظرم می رسه باید از یه جایی آغاز کنیم و برای حمایت از ایران و ایرانی از فونتهای کاملا ایرانی که با چشمهای ما آشنایی کامل داره استفاده کنیم. تقریبا همه دوستانی که اینجا عضو هستند یا خودشان سایت دارند یا مدیر سایت یا سایتهایی هستند. چقدر خوب است که محتوای سایتهای خود را با قلم فارسی مانند میترا زینت بخشیم. به این سایت مثلا نگاه کنید:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این سایت متعلق به من نیست و من فقط اون رو با جوملا طراحی کردم. مدیران محتوای سایت از من خواستند که از فونت میترا استفاده کنم و بعد دیدم چقدر زیبا شد.به نظر من از ویژگیهای استفاده از فونتهای ایرانی یکی چشم نواز بودنشه. دیگر اینکه چشم دیرتر خسته میشه و آزار نمی بینه. دیگر اینکه با روح ایرانی سازگارتره تا فونتهایی مانند آریال و تاهوما و ... .
اگر این قلمها رو ندارید می تونید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کنید.
چقدر خوبه دوستان اگر این مطلب رو پسندیدند در اولین اقدام یه سری به css سایتشون بزنند و font-family را مساوی با میترا نازنین یا دیگر فونتهای چشم نواز فارسی تغییر دهند. بدیهی است که این اقدام اگر از طرف مدیریت جوملا فارسی صورت گیرد تشویقی برای دیگران نیز خواهد بود.
می تونیم توی همین پست یا یک پست جداگانه سایتهایی که تغییر قلم دادند را معرفی کنیم برای تشویق بیشتر دیگر کاربران.
ببخشید اگر دست به نوشتنم خوب نیست و قلم شیوایی ندارم. مهم مطلب بود که به محضرتان تقدیم کردم.
یا علی
ویرایش توسط saghy_110 : 04-07-2012 در ساعت 08:21 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
5 کاربر زیر از saghy_110 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
04-07-2012 08:17 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)