-
سلام به همگی
دوستان مطالب زیادی مطرح کردند و من خوشحالم که این بحث مورد توجه قرار گرفت اما چیزی که هست اینه که یه قاعده عقلی میگه: اگر همه خوبیهای یک چیز را نمی توان به دست آورد نباید همه آن را هم رها کرد. اگر برخی مشکلات در استفاده از برخی فونتها وجود داره نباید باعث بشه که کلا ما دست از این قلم های زیبا بکشیم و به تاهوما و آریال و... رو بیاریم. مثلا دوستمون فرمودند با فونت میترا توی xp مشکل دارند خب من فکر می کنم که ایشون فونتی که استفاده کردند مشکل داشته چون من هم توی xp و هم توی مرورگرهای لینوکس چه با کروم و چه با فایرفاکس و در ویندوز با مرورگرهای دیگه مانند نت اسکیپ یا آوانتا و... تست کردم و هیچ مشکلی نبوده. لینک دانلود فونتهای فارسی سالم رو اول این پست قرار دادم. در کل می خوام بگم باید از جایی شروع کرد و این نواقص یواش یواش برطرف خواهند شد. مثلا مطلبی که دوست عزیزمون IT Girl فرمودند مطلب خوبیه البته من هنوز وقت نکردم کامل نگاه کنم.
اگر شما دوستان صلاح می دونید می تونیم به یک نتیجه قطعی درباره استفاده از این فونتها برسیم و بعد برای جاانداختن در فضای مجازی جامعه ایرانی سایتی در این زمینه بزنیم و مثلا فونتهای سالم رو برای دانلود بذاریم یا سایتهایی که به مرور به این رش رو میارند رو معرفی کینم و یا اینکه روشهای مختلف استفاده از فونتهای فارسی رو ارائه بدیم و هزار مطلب دیگه که شما بیش از من به این امور آگاهی دارید.
ببخشید طولانی شد
منتظر نظرات دوستان هستیم
یا علی مدد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-17-2012 06:28 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)