براي حل اين مشكل در جايي كه فونت رو فراخوني كرديد(در CSS) دستور زير رو وارد كنيد:نوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيدکد:font-weight:normal

براي حل اين مشكل در جايي كه فونت رو فراخوني كرديد(در CSS) دستور زير رو وارد كنيد:نوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيدکد:font-weight:normal
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
نکته که میخواهم به این تاپیک ارزشمند اضافه کنم این است که دیده شده که کاربران پس از مشاهده امکان استفاده از فونت های مختلف شروع به استفاده بی رویه از انها در قالب خود میکنند . پیشنهاد من استفاده از حداکثر یک یا دو فونت اضافه می باشد .جهت شلوغ نشدن و بهم ریختن نظم سایت شما . متن اصلی را حتما از فونت Tahoma که برای کاربران جهت خواندن مطالعه طولانی راحتر است استفاده کنید و نهایت برای فوتر سایت یا سرتیتر مطالب از یک فونت جدید استفاده کنید . این هم نمونه از دستور کامل فونت فیس برای مشاهده صحیح در اکثر مرورگرها
کد:@font-face { font-family: 'yek'; src: url('../fonts/byekan.eot'); src: url('../fonts/byekan.eot?#iefix') format('eot'), url('../fonts/byekan.woff') format('woff'), url('../fonts/byekan.ttf') format('truetype'), url('../fonts/byekan.svg#webfontI05wzgXm') format('svg'); font-weight: normal; font-style: normal; }
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام. من جوملای 2.5 دارم و قالبم yoo_cloud هست. ولی توی لیست فایل های css هیچ فایلی پیدا نمی کنم که اسمش template باشه و توی هیچ کدوم از فایل های css دیگه هم فونتی تعریف نشده و سایزی معین نشده. فکر می کنم به خاطر پیچیدگی طراحی قالب باشه. چون توی فولدر css سه تا فولدر به اسم های font1 تا font3 دارم و یه سری فایل css دیگه هم توی این فولدرهاست.
اگر میشه من رو راهنمایی کنید که این کد رو کجا جایگزین کنم؟ چون فکر می کنم بهترین روش برای استفاده از فونت های فارسی همین باشه.
ممنون.
سلام
دوست عزیز نیازی نیست که حتماً توی فایل css به نام template باشه. کافیه که در یکی از CSS ها فراخونی بشه! اسمش مهم نیست
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)