سلام من مدیر یه سایت خیریه هستم میخواهم نظرتون را راجع به نصب بسته بدونم .
به نظر شما برای سایت خیریه چه نوع بسته ای نیاز است؟؟؟؟
بسته خبری؟؟؟؟؟
اگه کسی بسته ی خبری داره لطفا کنه لینک دانلودش رو به منم بده ممنون میشم.

سلام من مدیر یه سایت خیریه هستم میخواهم نظرتون را راجع به نصب بسته بدونم .
به نظر شما برای سایت خیریه چه نوع بسته ای نیاز است؟؟؟؟
بسته خبری؟؟؟؟؟
اگه کسی بسته ی خبری داره لطفا کنه لینک دانلودش رو به منم بده ممنون میشم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود .
دوست عزیز ابتدا باید شما بررسی کنید که چه امکاناتی در سایت مد نظر شما میباشد ؟ و از سایت خود چه انتظاراتی دارید ؟
فکر کنم بدون نیاز به هیچ افزونه ای جوملا نیاز شما را براروده کند .
موفق باشید
با سلام
یک سایت خبری باید سفارش سازی شود از مدیریت گرفته ته قالب و امکانات که باید هسته جوملا دستکاری شود
البته اگر ساده می خواهی کافی یک جوملا نصب کنید و افزونهmod_thumbsup و یک نظرات ساده
کار زیاد سختی نیست اگر خواستید من در خدمت شما هستم
خوب این افزونه کارش چیه ؟؟؟؟نوشته اصلی توسط iran.1440 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چطوری شما این کارو انجام میدهید؟؟؟
با تشکر
درود .
دوست عزیز همان طور که عرض کردم هدف شما از وب سایت چیست ؟
چه امکاناتی مد نظر شما هست ؟
اگر فقط افزونه ارسال نظر مد نظر شماست که می توانید از jcomment استفاده کنید . در انجمن و نت جستجو کنید پیدا خواهید کرد .
شما بفرماید چه امکاناتی مد نظر شما میباشد تا بتوانیم شما را راهنمایی کنیم .
موفق باشید
امکانات عمومی . و مانند سایر وب سایت های خیریه و همچنین قالب مناسب که متاسفانه پیدا نکردم. من تجربه ی کافی در این زمینه ندارم ممنون میشوم راهنمایی فرماییدنوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
بسته هاي خبري كه بصورت نصب سريع يا لانچر هستند مشكلاتي رو به همراه دارند كه توصيه نميشه ازشون استفاده كرد
شما بهتره يك [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نصب كنيد و افزونه هاي موزد نظرتون رو در دايركتوري [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به دنبالش بگرديد
اگر افزونه ي مورد نظرتون رو پيدا كرديد كه هيچ. اگر موجود نبود تاپيك بزنيد تا دوستان راهنماييتون كنند.
براي اينكه امكانات كلي بياد ستتون ميتونيد چند سايت خبري رو ببينيد و امكاناتش رو ليست كنيد براي خودتون.
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)