-
مشکل در صفحه اصلی( ماژول ها با هر تنظیم رزلوشن از کادر خارج می شود)
با سلام من با نرم افزار آرتیستیر یک قالب درست کردم و RTL هم کردم.
خیلی هم خوب کار می کند اما مشکلم با ماژول متن و اسلاید شویی هست که در صفحه اصلی گذاشتم که با بزرگ و کوچیک کردن صفحه از کادر خارج می شود. جستجو هم کردم اما چیزی یافت نشد
اگر امکان داره کمک 
این هم لینک سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-07-2012 09:20 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
Mahmood majdzadeh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام من با نرم افزار آرتیستیر یک قالب درست کردم و RTL هم کردم.
خیلی هم خوب کار می کند اما مشکلم با ماژول متن و اسلاید شویی هست که در صفحه اصلی گذاشتم که با بزرگ و کوچیک کردن صفحه از کادر خارج می شود. جستجو هم کردم اما چیزی یافت نشد
اگر امکان داره کمک

این هم لینک سایت
دوست عزیز
استاندارد پهنای هر وبسایتی 960 پیکسل هست
به این دلیل که در مانیتورهای 15 اینچ هم تمام محتوای وبسایت قابل نمایش باشه
اولا پهنای پیشفرض قالب شما بفیکس نیست و نسبت به عکس اسلایدر متغیر است و با این تفاسیر فقط برای مانیتورهای بالای 17 اینچ مناسب دیده میشود
دوما بعد از اصلاح اندازه پهنای قالب و فیکس شدن اون ، شما باید اون ماژول اسلایدر رو از طریق سی اس اس تنظیم کنید تا از کادر بیرن نرود و فلکسی بل باشد.
-
-
دست شما درد نکنه اما همه ی سایت هم اوکیه فقط این دوتا ماژول مشکل داره. یکی اسلاید شو و اون یکی ماژول متنم که یه عکس گذاشتم توش.
ولی حتی پنجره ی بروزر رو هم کوچیک می کنم از کادر خارج میشه. اگه امکان داره می تونین بگین چه جوری فایل css ماژول رو درست کنم؟
یک چیز دیگه یادم رفت این 2 ماژول تو قالب های دیگه ثابت میمونه!!!! اینش اجیبه
ممنون از کمکتون
ویرایش توسط safajuy : 04-10-2012 در ساعت 05:34 PM
دلیل: ادغام دو پست-بازگردانی به فارسی
-
-
یعنی کسی نیست کمک کنه؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)