سلام دوستان چند روزه دارم رو سایت زیر کار می کنم واقعا کار با جوملا سخته می خواستم یه نگاهی بهش بکنید اگه مشکلی داره کمکم کنید برطرفش کنم ممنون

سلام دوستان چند روزه دارم رو سایت زیر کار می کنم واقعا کار با جوملا سخته می خواستم یه نگاهی بهش بکنید اگه مشکلی داره کمکم کنید برطرفش کنم ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
ادرس سایت ؟
اگر منظورتون این سایت است
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خسته نباشید سایت خوبی شده
موارد ذیل (به نظر من) اصلاح بشه بهتر میشه :
ا _ مازول ثبت نام رو از کنار هدر بردارید و بجاش هدر رو گسترده کنید یا از مازول هایی استفاده کنید که تصویر کوچک (thumb) ایجاد میکنند
2-در مازول معرفی فیلم های جدید نمیشه روی فیلم ها کلیک کرد چون لینک نشدند
3- مواردی مثل انجمن در صفحه جدید باز بشه بهتره و ضمنا یه جوری باشه که قالب انجمن با قالب سایت سنخیت و شباهت داشته باشه
موفق باشید
اين شكلي فرضانوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر ميخواد همون شكلي باشه به نظرم از يك مازولي غير از مازول login استفاده كنيد كه بيشتر به اونجا بياد
موفق باشيد
ممنون سایت من هدر نداره چون تقریبا در سایتای جدید هدر حذف شده منظورتون اسلایدر بالا هست؟
بله
منظورم همون اسلایدی هست که نقش هدر رو داره
خوب کجا بزارمش اون موقعیت رو چیکار کنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)