-
مشکل در نمایش mospathway (تکرار لینک مجموعه)
سلام
من از jscookmenu استفاده می کنم. وقتی از طریق منو روی نام مجموعه یا یکی از محتویات مجموعه کلیک می کنم، لینک مجموعه در pathway دوبار تکرار میشه و هم چنین محتوای دو لینک تکراری با هم متفاوته؛ یکی با همون تنظیمات درست ولی یکی دیگه با تنظیمات پیش فرض مثلاً من نمایش سایر مجموعه ها رو غیرفعال کردم ولی در یکیشون نشون داده می شه.
به طور مثال:
من یک بخش به نام "محصولات"، یک مجموعه به نام "نرم افزار" و یک محتوا به نام "محصول 1" دارم.
وقتی از داخل بخش "محصولات" وارد مجموعه "نرم افزار" و بعد محتوای "محصول 1" می شم. مسیر pathway درسته:
صفحه اصلی->محصولات->نرم افزار->محصول1
ولی وقتی از طریق منو روی "محصول 1" کلیک کنم، مسیر اینه:
صفحه اصلی->محصولات->نرم افزار->نرم افزار->محصول 1
در ضمن:
در منوی اصلی itemid ها به صورت زیره:
محصولات 61
نرم افزار 62
محصول 1، 63
که وقتی روی "نرم افزار" یا "محصول "1 در منو کلیک می کنم itemid در آدرس وب 62 و 63 نشون داده می شه ولی وقتی از داخل بخش واردشون می شم itemid برای هر دو همون 61 باقی می مونه.
باز هم پیشاپیش از راهنمایی های خوبتون ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-20-2007 05:25 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در نمایش mospathway (تکرار لینک مجموعه)
شما از چه نسخه مامبو استفاده می کنید؟ نسخه 4.6.1 انتشار مامبولرن؟ در غیر این صورت به این نسخه ارتقائ بدید و اگر بله بگید تا بررسی بشه
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
-
بله از نسخه 4.6.1 استفاده می کنم
-
-
لطفا لینک سایتتون رو قرار بدید
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
-
سایتم لینک نداره، هنوز روی local هستش
-
-
لطفا یک عکس از صفحه ، از طرز ساخت منو هاتون اینجا بزارید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
-
-
-
[quote author=missneg link=topic=4226.msg25961#msg25961 date=1169357602]
لینک و مسیر وقتی از داخل بخش و مجموعه وارد می شم:

[/quote]
-
-
سلام
من تو این فاصله که منتظر بودم در انجمن به مشکلم پاسخ داده بشه خودم یه چیزایی کشف کردم. بنابراین خودم جواب خودم رو می دم تا تا این تاپیک بدون پاسخ بسته نشه و اگر کسی به این مشکل برخورد، بتونه حلش کنه.
در واقع من از لینک آیتم-محتوا برای دسترسی به محتویات مجموعه ها از طریق منو استفاه می کردم که همون طوری که عکسشون در بالا هست آدرس ساخته شده با مسیر دسترسی به محتوا از داخل بخش و مجموعه متفاو ت بود بنابراین مشکل pathway به وجود می اومد. البته من فکر کنم این یه باگ کوچیک باشه که اگر بررسی بشه بد نیست.
در هر حال،
به جای "لینک آیتم-محتوا" از لینک "آدرس وب" استفاده کردم و url درست رو دستی وارد کردم و مشکل حل شد.
باز هم ممنون و خسته نباشید
-
-
من هم همین مشکل رو دارم
البته من از بلاگ مجموعه مطالب استفاده کرده ام.
الان مثلا به این صفحه بروید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد مثلا بر روی گزینه فایرفاکس کلیک کنید
در واقع این مسیر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا یکی از مطالبشو انتخاب کنید
مثلا همون مطلب اولو
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا به pathway نگاه بندازید
صفحه اصلي arrow فایرفاکس arrow فایرفاکس arrow ذخیره و دانلود فایلهای فلش در فایرفاکس
می بینید که دوتا فایرفاکس نشون داده میشه
یکی به این ادرس میره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که مدنظر هم هست و درسته
و یکی هم به آدرس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میره که مدنظر نیست و نباید بیاد .
به نظر شما علت و راه حل چیست؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)