سلام
من میخواستم فایلهای pdf رو بذارم در جوملا میشه یکی کمکم کنه چجوری میشه این کارو کرد

سلام
من میخواستم فایلهای pdf رو بذارم در جوملا میشه یکی کمکم کنه چجوری میشه این کارو کرد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود
دوست عزیز ابتدا عید را به شما تبریک عرض مینمایم .
ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
شما می توانید از افزونه های دانلود مانند فوکا دانلود یا جی دانلود استفاده کنید و یا وقتی مطلب خود را ایجاد می کنید در زیر ان دکمه تصویر را انتخاب کنید و فایل خود را در انجا آپ کنید و در سایت قرار دهید .
اما استفاده از افزونه ها به شما امکانات بیشتری ارائه می دهد .
موفق باشید
با سلام و عرض تبریک سال نو خدمت شما دوست عزیز
با دکمه تصویر فایل pdfرو نمیشه انتخاب کرد فوکا دانلود هم برای نسخه 1.5 پیدا نکردم جی دانلودو هنوز تست نکردم
با تشکر
راستی جی دانلود از کجا میشه دانلود کرد
ویرایش توسط moh3n110 : 03-22-2012 در ساعت 06:16 AM
درود .
اگر از قسمت نظیمات مشخص کنید که چه فایل هایی می توانید اپ کنید pdf هم می توانید قرار دهید ( الان دقیقا یادم نیست کدام قسمت هست !)
اما جی دانلود را می توانید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کنید و فوکا دانلود هم میتوانید از[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کنید .
در ضمن می توانید در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با توجه به نیاز خود افزونه های مختلف را انتخاب کنید .
موفق باشید
با تشکر از شما دوست گرامی
دو مورد لینک رو بررسی میکنم ولی اگه اون تنظیماتو یادتون اومد برام توضیح بین متشکرم
درود
خواهش می کنم دوست عزیز اما طبق قوانین انجمن برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده کنید .
حتما اگر یادم اومد توضیح خواهم داد .
در ضمن مطمن باشید افزونه فوکا دانلود نیاز شما را براروده می کند .
در ضمن شما می توانید فایل را در هاست خود نیز اپ کنید و لینگ ان را سایت قرار دهید . این کار هم مناسب هست .
موفق باشید
طریقه کار با فوکا رو از کجا میشه یاد گرفت
---
من با فوکا نتونستم کارکنم میشه کمکم کنین
ویرایش توسط mersad : 03-22-2012 در ساعت 09:29 AM دلیل: دو پست شما یکی شد
درود .
بفرماید این هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] . تقدیم شما
موفق باشید
میشه مختصر توضیحی بدین
دوست عزیز بنده که فوکا دانلود فارسی را به شما لینک دادم . دیگه کار کردن باهاش که خیلی راحته !!!!!!
بنده خیلی وقته با فوکا دانلود کار نکردم اما فکر کنم باید یک بخش یا مجموعه ایجاد کنید و فایل را اپ کنید .
در ضمن باید یک منو هم ایجاد کنید تا در سایت نمایش داده شود .
از ازمون و خطا استفاده کنید .
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)