سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: ارسال انبوه ایمیل

تشکر شده 7 بار در 3 ارسال

ارسال انبوه ایمیل

سلام دوستان
    شرکتی که از سایت من پشتیبانی می کنه می گه که شرکت ما سرویس ارسال ایمیل انبوه نداره و شما نمی تونید در ساعت بیش از ۵۰ ایمیل ارسال کنید وگرنه سایتهایی مانند یاهو و گوگل آی پی سایت رو بلاک می کنند.
    حالا سوال من اینه که من از کجا باید سرویس ایمیل انبوه خریداری کنم؟ هزینه اش چقدره و نحوه کار با آن چطور خواهد بود؟
    منتظر پاسختان هستم.
    یا علی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    سلام

سرورهايي هستند به همين منظور و امكان ارسالايميل انبوه رو ميده. اين سورها آي پي اختصاصي دارند

از طرفي هم براي اينكه ايمل هاتون بلوك نشه بايد از افزونه هايي استفاده كنيد كه ايميل ها رو در بازه ي زماني خاصي ارسال كنه. مثلاً هر دقيقه يك ايميل بفرسته. اگر بانك اطلاعاتي تون زياده هر 20 ثانيه يك ايميل بفرستيد

موفق باشيد

4. کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام

سرورهايي هستند به همين منظور و امكان ارسالايميل انبوه رو ميده. اين سورها آي پي اختصاصي دارند

از طرفي هم براي اينكه ايمل هاتون بلوك نشه بايد از افزونه هايي استفاده كنيد كه ايميل ها رو در بازه ي زماني خاصي ارسال كنه. مثلاً هر دقيقه يك ايميل بفرسته. اگر بانك اطلاعاتي تون زياده هر 20 ثانيه يك ايميل بفرستيد

موفق باشيد
    سلام. ممنون از پاسختون
    چطور میشه از این سرورها استفاده کرد. یعنی باید دوباره روی اون سرور مثلا smf یا جوملا نصب کرد و از خبرنامه آن ها استفاده کرد یا اینکه این سرورها نرم افزار خاصی برای ارسال ایمیل انبوه دارند؟ درباره ارسال ایمیل در بازه زمانی خاص هم باز درباره سرور خودم معنا نخواهد داشت چون نهایتا میشه ۵۰ ایمیل در ساعت ارسال کرد. لطفا درباره سرور و نحوه استفاده از آن بیشتر بفرمایید.
    یا علی

براي ارسال ايميل انبوه مي تونيد از افزونه هاي خبرنامه استفاده كنيد كه بسياري از سيستم هاي مديريت محتوا دارند.

نمونه اي از اون acymailing يا jnews هست كه توي جوملا جزو محبوب ترين ها هستند
    شما در اين افزونه مي تونيد براي اعضاتون يا افرادي كه مشترك شدن توي سايتتون ايميل انبوه بفرستيد

نرم افزارهايي هم براي اين كار هستند كه نياز به بانك اطلاعاتي دارند و شما ليست ايميل ها رو مي ديد و خودش بصورت خودكار مي فرسته. اين سيستم رو خودكار كارش رو انجام ميده
    شركت هايي كه ايميل ماركتينگ دارند از اين سيستم استفاده مي كنند و فقط بانك اطلاعاتيشون قويه

سرورها هم همين محدوديت رو دارند و تنها يك آي پي بهتون ميده كه راحت تر بتونيد ايميل بفرستيدواحتمال اسپم شدن كاهش پيداكنه

موفق باشيد

نقل قول نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    براي ارسال ايميل انبوه مي تونيد از افزونه هاي خبرنامه استفاده كنيد كه بسياري از سيستم هاي مديريت محتوا دارند.

نمونه اي از اون acymailing يا jnews هست كه توي جوملا جزو محبوب ترين ها هستند
    شما در اين افزونه مي تونيد براي اعضاتون يا افرادي كه مشترك شدن توي سايتتون ايميل انبوه بفرستيد

نرم افزارهايي هم براي اين كار هستند كه نياز به بانك اطلاعاتي دارند و شما ليست ايميل ها رو مي ديد و خودش بصورت خودكار مي فرسته. اين سيستم رو خودكار كارش رو انجام ميده
    شركت هايي كه ايميل ماركتينگ دارند از اين سيستم استفاده مي كنند و فقط بانك اطلاعاتيشون قويه

سرورها هم همين محدوديت رو دارند و تنها يك آي پي بهتون ميده كه راحت تر بتونيد ايميل بفرستيدواحتمال اسپم شدن كاهش پيداكنه

موفق باشيد
    فدای شما داداش من، مشکل من اینه که سرور من بیش از ۵۰ ایمیل در ساعت اجازه ارسال نمیده وگرنه هم خبرنامه smf طبق نظر آقای فیروزمندان خوبه و هم همین الان acymailing رو دارم. مشکل سروره نه افزونه ها.
    شرکت پشتیبان هاست من بعد از اینکه پیشنهاد کرد از سرورهایی که امکان ارسال ایمیل انبوه دارند استفاده کنم و از میل سرور اونها بهره ببرم دقیقا جوابش این بود:
    «اگر تنظیمات MAil و Webmail و MX Record در DNS Setting بر روی IP ی سرور دیگر تنظیم شود، SMF یا جوملا خود به خود به آن Mail Server نصب شود»
    ممنون میشم راهنمایی کنید چون من قصد ندارم دامین و بانک و جوملا رو از روی این سرور بردارم و فقط می خوام از میل سرورشون استفاده کنم
    منتظر پاسختون هستم باز هم ممنون از صبوری شما
    یا علی

دوست عزيز پاسخ سرويس دهنده درست بوده. سرورهايي كه اونها دارند يك آي پي اختصاصي داره و همين آي پي باعث ميشه كه ايميل ها اسپم نشه. شما حتي بدون داشتن اين دو افزونه براي smf يا جوملا و با نرم افزار هاي ارسال انبوه مي تونيد خبرنامه هايي رو به كاربرانتون بفرستيد. مهم اون آي پي هست كه سرويس دهنده هم به اون مورد اشاره كرده. موقع خريدشما خودتون درخواست مي ديد كه چنين آپشني روي هاستتون باشه يا نه. موفق باشيد

دوست عزيز پاسخ سرويس دهنده درست بوده. سرورهايي كه اونها دارند يك آي پي اختصاصي داره و همين آي پي باعث ميشه كه ايميل ها اسپم نشه. شما حتي بدون داشتن اين دو افزونه براي smf يا جوملا و با نرم افزار هاي ارسال انبوه مي تونيد خبرنامه هايي رو به كاربرانتون بفرستيد. مهم اون آي پي هست كه سرويس دهنده هم به اون مورد اشاره كرده. موقع خريدشما خودتون درخواست مي ديد كه چنين آپشني روي هاستتون باشه يا نه. موفق باشيد
    ببخشید که من دائم وقت شما رو می*گیرم. حالا نگته اینه که این شرکت این امکان رو نداره باید از کجا همچین سرویسی رو خریداری کنم؟
    با تشکر

البته پيشنهاد من اينه كه كلاً از سروري ديگه براي ارسال ايميل استفاده كنيد

مي تونيد سروري از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]با آي پي يكتا خريداري كنيد و از طريق اون ايميل بفرستيد به كاربرانتون

در زمينه سرور مي تونيد با بخش ارتباط با مشتريان مامبو سرور تماس بگيريد

موفق باشيد

11. کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

بسیار ممنون از لطفتون
    متشکرم