-
لطفا در این رابطه راهنمایی فرمایید
لطفا راهنمایی فرمایید می خواهم مانند این دو تصویر منو ،منو ایجاد نماییم با مشخصات ظاهری آن ها.
لینک تصویر اول : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در این تصویر نمیدونم چطور عنوان رو پر رنگ کنم و همان طور در تصویر میبینید دارای سه ستون با عنوان های : لایه های قالب - ویترین منو و... می باشد
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این تصویر هم مانند بالا دقیقا مانند آنچه که در تصویر نمایش داده ام می خواهم منو رو ایجاد کنم.
لینک تصویر دوم: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از aliabo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
04-08-2012 09:35 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
aliabo
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا راهنمایی فرمایید می خواهم مانند این دو تصویر منو ،منو ایجاد نماییم با مشخصات ظاهری آن ها.
لینک تصویر اول :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در این تصویر نمیدونم چطور عنوان رو پر رنگ کنم و همان طور در تصویر میبینید دارای سه ستون با عنوان های : لایه های قالب - ویترین منو و... می باشد
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این تصویر هم مانند بالا دقیقا مانند آنچه که در تصویر نمایش داده ام می خواهم منو رو ایجاد کنم.
لینک تصویر دوم:
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز
امکاناتی که در منو میخواهید ایجاد کنید به قالب سایتتون بستگی داره که چه منویی رو پشتیبانی میکنه.
این امکاناتی که شما در عکس نمایش دادید ، به صورت پیشفرض روی اون قالب هست.
مثلا زمان ایجاد منو همونطور که در عکس میبینید میشه پهنای منو رو و تعداد ستون های اون رو در این بخش تعریف کرد :

i
همچنین ساختار عکس دومتون هم برمیگرده به امکانات CSS ی که در قالبتون ، مربوط به منو وجود داره
ساختار دوم طوری طراحی شده که زیر منو ها رو به اون شکل نمایش میده
-
کاربر مقابل از parsnest عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
parsnest
دوست عزیز
امکاناتی که در منو میخواهید ایجاد کنید به قالب سایتتون بستگی داره که چه منویی رو پشتیبانی میکنه.
این امکاناتی که شما در عکس نمایش دادید ، به صورت پیشفرض روی اون قالب هست.
مثلا زمان ایجاد منو همونطور که در عکس میبینید میشه پهنای منو رو و تعداد ستون های اون رو در این بخش تعریف کرد :
i
همچنین ساختار عکس دومتون هم برمیگرده به امکانات CSS ی که در قالبتون ، مربوط به منو وجود داره
ساختار دوم طوری طراحی شده که زیر منو ها رو به اون شکل نمایش میده
سلام من در همین قالب ها مانند منو های نمایش داده شده منو ایجاد کردم اما عنوان پر رنگ نمایش داده نمی شد و همچنین نقطه در کنار زیر منو رو نتونستم ایجاد بکنم؟؟؟؟؟
گفتین در قسمت کلاس صفحه باید چی بنویسم؟؟؟؟
-
کاربر مقابل از aliabo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)