سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: ارور گوگل

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

ارور گوگل

با سلام و خسته نباشد
    من تو گوگل مستر کنار سایتم می زنه

Changes to sitelinks for [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] - View details
    A verified user has blocked or unblocked sitelinks for this site: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید].

The links shown below some sites in our search results, called sitelinks, are meant to help users navigate your site. Our systems analyze the link structure of your site to find shortcuts that will save users time and allow them to quickly find the information they're looking for. The process of creating Sitelinks is completely automated, but if you think that the sitelinks displayed for your site are inappropriate or incorrect, you can block them so that they no longer appear. More information.
    کجا باید درستش کنم متشکر
    و اینکه گوگل مستر من قدیمی کار میکنه , iمطالب قدیمی نشان میده از سایت و یک سوال اساسی من قبلا که سایت رو می خواستم ثبت کنم تو گوگل کد htmlکه می ده رو تو سایت زدم و حالا سایت نو برپا کردم باز باید کد بگذارم؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    تشکر شده 1,221 بار در 1,047 ارسال
    خیلی از سرویس های گوگل برای دامنه های ir. غیر فعال است .
    اگر مطمئن هستید که سرویس درخواستی شما برای دامنه های ایران فعال است لینک قسمت more information در این پست قرار بدید .
    -----
    در مورد مکان قرار دادن کدها : اگر کد تون بین تگ script است فایل index.php قالب تونو باز کنید و کد رو به همان صورت بین تگ ها head قرار بدید.
    اگر نه میتونید در قسمت html یک ماژول html سفارشی قرار بدید.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.